Hur twilight kom till

Stephanie Meyer är den som gjort Twilight-serien till en sådan succe. Allt började nämligen i hennes huvud. Hon säger själv att hon drömde delar av handlingen, och sedan använde sin dröm som grund för den första boken.

Privat är Stephanie Meyer mormon, hon tillhör med andra ord Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga. Hon föddes i Hartford, Conneticut 1973, och är numera gift med Christian. De har tre barn tillsammans. Alla barnen är pojkar, och de heter Gabe, Seth och Eli.

2008 utnämndes Stephanie Meyer till Årets författare i USA. Hon var också den bäst säljande författaren i USA det året, med hela 29 miljoner sålda böcker! Den första boken i serien, Om jag kunde drömma var årets mest sålda bok. Så nog kan man säga att 2008 var ett bra år för Stephanie Meyer, alltid!

Framgångssagan fortsätter dock, alla böcker efter den första har också mottagits väl, och Stephanie har än inte skrivit sin sista bok. Och det tackar vi givetvis henne för!



Kommentarer
Postat av: Sandra

Svar: Kul att du ramlade in på min blogg =) jag jobbade på Union Lido (dock inte för själva campingen utan för Wintour, företaget de anlitar för att underhålla gästerna med sport,barnklubb,show & dans osv) fram till för 2 veckor sedan. Svenskar utgör 0,5 % av gästerna,tyskar 50 %...men visst träffade jag på en och en annan svensk i somras,och en himla massa danskar. Union är en jättefin camping,där finns i princip allt och hur mycket aktiviteter som helst både för barn & vuxna (tack vare oss som jobbar för Wintour hehe).Nackdelen är väl att det är stort (och på så vis lite opersonligt kanske) och bara tillåtet att cykla på vissa gator etc. Hoppas ni får en skön semester,Italia è meravigliosa!

2010-08-04 @ 22:37:01
URL: http://lawdymissclawdy.blogg.se/
Postat av: Therese Strömberg

Sv; Jaa. Alltså egentligen är jag inget jättestort fan, men filmerna är helt okej :)

Tack så jättemycket!

2010-08-05 @ 09:39:13
URL: http://theresestromberg.devote.se
Postat av: Viilingonskogen

Vad roligt med en twilight blogg! Tack detsamma! :)

2010-08-05 @ 10:10:03
URL: http://viilingonskogen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0