Robert och Kristens schema har varit väldigt fulla senaste tiden...

Det har visat sig att Robert Pattinson och Kristen Stewart stannar i ett lyxigt hus i närheten av Stone Canyon Reservoir.
Den hemliga paret sades vara trollbundna av vattnet vid huset där de har en avkopplande semester innaninspelningen av "The Twilight Saga: Breaking Dawn", del ett och två.
Enligt Daily Mail flög paret till LA på tisdagen och körde direkt till huset. Huset ståtar med ett sovrum där golv till tak är ett enda stort fönster och dessutom med utsikt över staden.
De ser fram emot att vila eftersom deras scheman har varit så fullpackade. Kristen har precis avslutat inspelningen av
"On the Road" en film baserad på Jack Kerouacs roman. Medan Robert spelar in filmen "water for elephants" i Louisiana. Sen reser han till Montreal i en vecka för att besöka Kristen.
De kommer att börja filma "Breaking Dawn"  och del ett och två kommer att filmas sida vid sida. Den första filmen kommer att släppas den 18 nov 2011 medan den andra delen kommer inte att släppas förrän samma datum 2012.
Min kommentar angående detta låter såhär:
Stackare... Man tänker ju bara TA RAST NÅGON GÅNG! Eller vad tycker ni? Ja ja, de har i allafall ett lyxigt hus att koppla av vid :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0