Paparazzi förstörde Robert Pattinsons helg

Robert Pattinson hade en fruktansvärd helg trots alla ansträngningar för att undvika paparazzi, men alla försök var meningslösa. Twilight-stjärnan jagades i Venice och Malibu, med dussintals fotografer väntande utanför medan han försökte att njuta av sin helg. I slutet av kvällen, verkade Robert tröttnat och begärt att fotograferna skulle lämna honom i fred. Paparazzi stod kvar, ställde frågor som "Har du haft en rolig dag på stranden?"


 

Robert bestämde sig för att konfrontera fotograferna, säger "jag menar, allvarligt, titta bara på er själva för en sekund. Du har en miljon bilder." Han bad dem också att lämna honom så att han kan köra hem utan att oroa sig för att vara förföljd. Robert väntade i ca 45 minuter på att paparazzi skulle lämna honom, men ingen flyttade på sig. Nu påstår en av fotograferna att Robert körde in i hans bil när han försökte lämna paparazzi-gänget. Roberts talesman förnekar dock detta. "Robert körde ut från en parkeringsplats efter en lugn dag i Malibu och var obarmhärtigt översvämmad av paparazzis," "Han har ingen kännedom om att han stötte eller skadade en annan bil i processen. Berättelsen har tillverkats för rubriker."

Examiner.com har postat en video som ger en aning om vad Rob höll på med. Webbplatsen säger att videon är från helgen. Händelsen kommer i samma veva som rykten om att det skulle vara slut mellan Robert Pattinson och Kristen Stewart. Enligt rapporter vill R-Patz gärna fortsätta att vara singel. Rapporter tillade emellertid att Kristen var trött på att Robs konstiga beteende, och därför har beslutat att fortsätta sin relation med Taylor Lautner och hoppas att detta gör Rob svartsjuk. Om man ska tro på dessa rykten så verkar planen stämma.

 

Källa: www.timenewsline.com

 

 

Stackars Robert!!!! Det kan inte vara lätt att vara kändis som han!! Och alla dessa rykten! Låt honom vara ifred för guds skull!


Kommentarer
Postat av: Watchmovies/ Laila

Jaha, då ska jag tvinga mig själv att kolla på den :D

2010-07-31 @ 13:44:46
URL: http://watchmovies.blogg.se/
Postat av: Sanna

Vilka sjuka grejer dom hittar på. Jag håller med, lämna honom ifred.

2010-08-01 @ 01:28:57
URL: http://pattinsonsverige.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0