Robert Pattinson - Är han ansvarig för besatthet av vampyrer?

Vampyrer , Dracula och blodtörstiga FÖRSEDDA MED HUGGTÄNDER varelser som alltid betraktas som livsfarliga saker och folk var rädda för dem. Dock har definitionen av vampyrer förändrats sedan den brittiska hunken Robert Pattinson har ingått scenen

Robert Pattinson , världskändis idag! Den 24 år gamla killen har inte bara gjort miljontals tonåringar galna med sin charm och glans , men han har också en startat en ny trend inom filmindustrin med sin personlighet och talang. Hans hårda arbete och engagemang har hyllats av veteraner som Pierce Brosnan etc. och hans personlighet har varit avgudad av alla och envar .

Det som verkar vara mest överraskande är att folk faktiskt har börjat älska vampyrer ! De är ganska besatta av den bleka huden, FÖRSEDDA MED HUGGTÄNDER, varelser som lever på blod !

Robert Pattinson

Robert Pattinson

Blodsugare måste vara tacksamma för RPatz sätt att främja deras status i samhället så underbart och upplyftande! Rob's film-karaktär Edward Cullen , som han spelar i Twilight filmen serien , har varit oerhört populär.

Den vampyr som är kär i den mänskliga tonåringen Bella Swan har lärt oss att även vampyrer har ett hjärta att fastna med Amors pil ! Även de är sårbara för hjälplöshet av kärlek!

Om Twilight har varit så populär, kan en stor del av ärangå  till skådespelaren Robert Pattinson . Och om hans karaktär är älskad av alla är skådespelaren ansvarig igen! Tack vare Pattinson , har vi lärt oss älska vampyrer!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0