Intervju med Kellan Lutz för OK!




Kellan Lutz talar ut i OK! om hur det är att återvända till Twilight-sagan, hur han tävlar mot Robert Pattinsons hår och varför han skickar sina lyckönskningar till blivande bruden Hilary Duff!

Kellan var värd till Social Sundays at the Borgata Sunbar 9 augusti på Borgata Hotel Casino & Spa in Atlantic City där han berättade för OK! om vad som stundar i hans liv!

Från att spela in Breaking Dawn, förbättra hans actionkarriär till att tänka på bröllop, så har Kellan mycket att se fram emot – och det har du också!

Det har varit ett späckat år för dig, hur planerar du att spendera din lediga tid?
Semester. Jag just tillbaka från att ha gjort tre filmer i rad faktiskt. Det var grymt att vara en del av dessa projekt, men det är najs med lite ledig tid, tid för mig själv, hundtid och familjetid. Och jag vill verkligen åka till Turkiet. Istanbul, Island och Irland. Och någonstans där jag kan sticka och bli brun innan jag måste vara blek ett tag. Men bara ta det lugnt för Breaking Dawn kommer att bli en stor film att spela in.

Utan tvekan så kommer du att äta mycket! Hur kommer du att bibehålla din Calvin Klein-form?
Jag tror verkligen maten har hjälpt mig att behålla min form. Jag tror verkligen på att vara större…när jag inte äter eller tänker på vad jag äter går jag ner i vikt och jag gillar inte att gå ner i vikt. Så jag äter mycket kött, mycket stora, kraftiga måltider. Och jag älskar indisk mat. Förhoppningsvis kommer jag att äta lite god Libanesisk mat. All slags mat, jag bara älskar att äta!

Du kommer börja inspelningen i höst?
Japp, jag tror vi börjar repitionerna i september – fightträning – och sen tror jag de börjar produktionen i november ända fram till mars. I Vancouver och Baton Rouge.

Vad gillar du med att spela in i Vancouver?
Allt! Jag älskar att åka snowboard, så det kommer bli kul att vara där i vinter. Jag kommer att vara i Vancouver på vintern då jag faktiskt kan använda Whistler hela tiden. Jag verkligen älskar att åka snowboard. Resturangerna där är underbara. Skaldjuren är jättegoda, stekarna är jättegoda. Vi har varit där och spelat in de senaste två filmerna, så vi har typ våra ”hål i väggen-barer” där vi kan fly.

Vart gillar du att gå?
Det kan jag inte säga! Då skulle det inte bli vårat ”hål i väggen” där vi kan försvinna i. Men jag älskar att gå vilse där. Och vi har en sjukt bra grupp med skådespelare som är riktiga människor som kan ha kul.

Berätta hur det är att vara på inspelningen med Robert Pattinson och Kristen Stewart.
Riktigt kul, vi har många internskämt nu och vi tröttnar inte på varandra, för vi spelar bara in filmerna i tre till fyra månader, sen går vi tillbaka till våra egna projekt. And sen blir vi spända på att komma tillbaka och det är som en stor familjeträff. Jag kan knappt vänta. Jag kan verkligen knappt vänta. Jag tror inte det finns många skådespelare som är en del av en trilogi eller saga kan säga att de verkligen längtar tills de kan träffa de andra skådespelarna igen. Berätta historier och skapa nya minnen.

Håller du kontakten med dina kollegor utanför inspelningen?
Ja, det är det coola med skådespeleri. Du bygger upp dessa vänskapsband och när du spenderar tid med en person i månader, och timmar på inspelningen, du lär dig verkligen massor om personen. Och du kommer vara där ett tag så du kan lika väl skaffa lite bästa vänner från det. Det är en dröm att vara i branchen som är väldigt ombytlig och hitta vänner.

Är du spänd över att sagan ska fortsätta eller ser du fram emot nya projekt?
Jag älskar det. Det har varit en välsignelse för mig. Jag har inte haft tid att se på det som det var. Om fem år kommer jag verkligen att uppskatta det. Men det har öppnat så många dörrar. Det tillät mig att forma min karriär mer åt actionhållet, som jag skulle älska att göra. Jag älskar att göra stunts, jag älskar att göra actionfilmer.

Hur var det att återförenas med Ashley Greene i Warrior?
Vi filmade in det för ett tag sen, ett och ett halvt år sedan ungefär. Det var bra, det var riktigt bra. Vi får se vad som händer.Jag är inte riktigt säker på vad som händer eller varför den är försenad. Du gör självständiga filmer av en anledning men det skulle vara en bra tid att släppa den nu, speciellt efter Eclipse och speciellt nu när Ashley’s karriär går som på räls.

Och båda ni var på omslaget av tidningar denna månaden för hetaste kroppen!
Det var riktigt coolt! Det var riktigt najs att göra det med en bästa vän och i Palm Springs och Joshua Tree såg det asbra ut, vi var båda jättestolta över det. Det var kul, det var riktigt kul.

Du gjorde en musikvideo med Hilary Duff för ett tag sen.
Det stämmer bra det!

Håller du kontakten med henne?
Nej.

Hon gifter sig snart!
Jag vet, jag vet, jag är förkrossad! Det roliga var att jag inte ens ville gå på audtionen för hennes musikvideo. Jag har en underbar agent och han bara, ”Bara gå dit,” och jag bara, ”Nej, jag är inte en snygg kille som går på audition för Hilary Duffs parfymreklam.”

Men det var en av de sakerna som man bara, jag är inte den killen, jag är inte som killarna i musikvideos som har snyggt hår som Rob Pattinson – men jag har smilegropar. Men min agent övertygade mig att gå och jag fick ett samtal om att de hade valt mig. Och det var riktigt riktigt roligt. Fantastisk upplevelse.

Några lovord du vill säga till henne?
Vet du vad, hon var en riktig sötnos att jobba med. Jag känner inte hennes fästman, men jag vet att han är hockeyspelare. Jag är från North Dakota, så jag älskar hockey. Det är en av de sakerna, du träffar någon som är riktigt snäll i branchen och min syster var ett stort fan av henne när hon var yngre. Och, ja, jag vet inte, men det är kul att se att de funkar. Äktenskap ligger mig väldigt varmt om hjärtat och jag hoppas att jag gifter mig och att det håller och allt det dör, så på alla sätt så önskar jag dig det bästa, Hilary.

Tror du att AnnaLynn McCord är den rätta för dig?
Vad tycker du?

Jag tror definitivt att ni två skulle kunna funka som gifta!
(Ler)

Källa: thetwilightsaga

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0