Hinner inte med just nu

Hej allihopa!!! Jag hinner inte skriva så mycket idag för jag ska konsentrera mig på läxorna i första hand. Jag kanske hinner skriva lite i kväll men inte just nu. Men jag hinner i alla fall säga att
IIIIIIIII LOOOOOOOOOOOOOOOOVEEEEEEEEEEEE YOOOOUUUUUUUUUUUU!!!!!!!
Det står i love you ;)

Robert Pattinson som litet barn

Samma miner nu som då.....

Lite info om Esme! Kan inte hitta någon bild men kanske lägger upp den i ett annat inlägg!

HollywoodNews.com: Vi hade inte sett mycket från Elisabeth Reaser i termer av "Eclipse" befordran till en intervju klipp på henne dök upp på Hollywood Crush i morse. I sina samtal med MTV affiliate talade Reaser om att få plats för filmerna i samband med co-stjärnor, Robert Pattinson och Taylor Lautner. Said Reaser, "Taylor inte ens träna. Han kan bara stå och göra en back flip utan anledning, med 5% av sin energi. Han är bara så lämpligt. "När intervjuaren Jocelyn Vena följt upp med att fråga Reaser hur utbildningen var för Rob och om hon tyckte att han var en" gym dude ", medgav Reaser hon var imponerad. "Han arbetade riktigt hårt och han är en bra skådespelare, så han verkligen åtagit sig att vad han gjorde och såg mycket i saker som jag såg." I en 6 maj Los Angeles Times artikel , kommenterade Reaser inte om produktionen av "Eclipse" utan för utvecklingen av berättelsen och dess karaktärer. "Hela familjen är i en utsatt situation på grund av den kärlek vi har för Bella. Om hon inte är OK, vi är inte OK. "Av sin egen karaktär, Esme Cullen, matriarken i" god vamp "Cullen klanen, Reaser gjort en uppmuntrande kommentar:" Esme är fortfarande en vampyr. Hon vill fortfarande att döda människor hela dagen. " Stephenie Meyers Twilight böcker har kommit i skottgluggen genom litterära snobbar för ett antal "brott av karaktären"-Esme Cullen i synnerhet har betraktats som saknar djup och intetsägande. Reaser, skådespelerskan dock älskad av fansen, och hennes kommentar kan signalera en extra gnista hon kommer att innebära för karaktären i "Eclipse" och "Breaking Dawn" filmer.

Twilight, Twilight och ännu mera Twilight!!!!!!!!!!!!!!

New Twilight Eclipse Poster

En annan dag, en annan ny bit av Twilight Saga: Eclipse spänning för fansen, som en ny affisch är avtäcka online. För två dagar sedan såg vi en ny Eclipse klipp Med den Volturi , och idag är det ett skott av huvudrollerna ser - du aldrig gissa - lynnig.

Vi vill gärna tro att denna nya, dramatiska utgör är en hyllning till Bad Boys , där Michael Bay som används ändlösa låg vinkel kamera nivåer för att människor ser mer badass, men det är nog bara ett försök att visa att oavsett vilken vinkel du tar med dessa barn, de är fortfarande riktigt riktigt löjligt bra ut.

Eclipse , naturligtvis, ser Kristen Stewarts Bella fortfarande slits mellan vampyren boyf Edward (Robert Pattinson) och wolfy Bestie Jacob (Taylor Lautner), bara hon fick mer brådskande angelägenhet för en armé av super-VAMPS efter henne också. Tja, skulle det vara mer angeläget för de flesta människor, vilket är Twilight , kommer hon att ta viss tid för att grubbla, vi säger

 

 

 

 

 

Källa:www.empireonline.com

 

 'Twilight:' Robert Pattinson's PACT self-portrait up for auction

Robert-Pattinson-sketch.jpgSkulle du vilja ha ett original självporträtt ritat av "Twilight"-stjärnan Robert Pattinson ? Naturligtvis skulle du. Och du kan, för några pounds. 

Robert har utarbetat vad som beskrivs som ett självporträtt om pakten (föräldrar och bortförda barn tillsammans) brittiska eBay  auction site.

Det är en snirkliga etsning och ja,-Patz gör R gå lite utanför de linjer ( förväntade du dig något annat?) av ballongen form, som är symbolen för Pact. 

Artikeln finns till försäljning genom den 5 juni. Men kom ihåg, ett brittiskt pund är värt runt $ 1.50, men den växelkurs verkar släppa dagligen. 

Robert's skiss är för närvarande upp till 650 pounds med 41 bud. Bättre börja spara och samla dina pengar, flickor. Då kan du komma in med en jättestor sista försök och ta hem ditt pris. 

Följ Zap2itdishrag på Twitter och Zap2it på Facebook för de senaste tv, film och kändis nyheterna.

Foto: Pact, Getty Images

Källa:blog.zap2it.com

Det är nu bestemt på ett ungefär hur bellas FÖRLÅVNINGSRING ska de ut!!!!!!

För alla Twilight fanatiker i världen, kolla här. Du vill inte missa detta säkert. I den mån fans följer varenda nyheter om Twilight stjärnorna, minnessaker av filmen också fått ett brett in.

Den senaste post som har ställts till förfogande nu är Bellas förlovningsring . Det är det som visas ovan. Den finns i två versioner: vitt guld och gult guld och de är detaljhandel från en blygsam $ 35 ända upp till $ 1999. Den dyraste versionen av Bellas ring kommer direkt från huvudkontoret och är satt med äkta diamanter!

Som Stephanie Meyer beskrev det i sin bok: "Inbäddad i svart satin, Elizabeth Masen ring gnistrade i svagt ljus. Ansiktet var en lång oval, set med sneda rader med glittrande runda stenar. Bandet var guld - delikat och smal. Guldet gjorde ett bräckligt nät och fånga diamanter. "

Beställning av ringen kan placeras här . Vad en lyxig objekt och de är härliga!


Stort Twilight Fan Event 21 juni i Stockholm

Måndagen den 21 juni bjuds Twilight-fans in till ett stort event på Hovet i Stockholm i närvaro av skådespelarna Kristen Stewart (Bella) och Taylor Lautner (Jacob). De båda filmstjärnorna besöker Stockholm inför biopremiären av The Twilight Saga: Eclipse, den tredje delen i The Twilight Saga. De tidigare filmerna Twilight och New Moon var båda stora publiksuccéer på bio i Sverige. 

Under sin Europaturné besöker skådespelarna Kristen Stewart och Taylor Lautner Berlin, Rom och Stockholm. I samband med Stockholmsbesöket närvarar de på Twilight Fan Event på Hovet i Stockholm, där de kommer att medverka i en frågestund inför alla fans. På programmet står dessutom livemusik från filmerna och en första exklusiv visning av klipp från The Twilight Saga: Eclipse

Biljetterna till Twilight Fan Event är gratis och släpps torsdag den 3 juni klockan 08.00 på biograf Sergel i Stockholm, biograf Bergakungen i Göteborg och biograf Filmstaden Storgatan i Malmö. Antalet platser är begränsat, max två biljetter per person. 

De 100 första på varje biograf får 2 VIP-biljetter till parkett, närmast scenen. 

I övriga landet genomförs utlottningar och tävlingar om Twilight Fan Event biljetter på Bioklubben samt tillsammans med samarbetspartners, mer information dyker upp påsf.se under respektive stad. 

Twilight Fan Event är ett samarrangemang mellan Zap Events, Nordisk Film och SF Bio.

The Twilight Saga: Eclipse kommer att få världspremiär den 30 juni! 

Biljetterna till TWILIGHT MOVIE NIGHT 29 juni släpps onsdag den 2 juni.
Källa:www.filmdelta.se

Kristens förvandling-människa till vampyr

Jag har andvänt mig av programmet GIMP när jag har för vandlat Kristen Stewart (INTE BELLA!!!) från människa...
En normal Kristen står och väntar på att förvandlas...
Till Vampyr:
...Nu är förvandlingen klar!!!
Glömm inte att komentera vad jag gjore bra/dåligt och varför var det (inte) bra? Vad kan jag tänka på till någon annan gång?
Helt upp till en enda person, DIG!!!!!!

Kristen Stewart och Taylor Lautner kommer till Stockholm den 21 juni!!!

Kristen Stewart (Bella Swan) och Taylor Lautner (Jacob Black) kommer till Stockholm den 21 juni. Detta är inget skämt! Det är sanning, *hyperventilerar!!! *finner inga ord!!!

Pressmeddelande från Nordisk Film:

Skådespelarna Kristen Stewart och Taylor Lautner besöker Stockholm den 21 juni inför Sverigepremiären av THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE!

Måndagen den 21 juni besöker skådespelarna Kristen Stewart och Taylor Lautner Stockholm inför Sverigepremiären av THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE. Kristen Stewart, som spelar Bella Swan och Taylor Lautner, som spelar varulven Jacob, har båda blivit några av världens största filmstjärnor efter succéerna med de två tidigare filmerna i The Twilight Saga: ”Twilight” och ”New Moon”.

-Att skådespelarna väljer Stockholm som en av tre exklusiva anhalter på sin promotionturné är resultatet av ett bra samarbete med amerikanska producenten Summit Entertainment. En ännu större anledning är The Twilight Sagas framgångar i denna del av världen och det outsinliga engagemanget från den skandinaviska fanbasen. Vi är oerhört stolta och glada å fansens vägnar att dessa två världsstjärnor har valt att komma till Stockholm, utöver Rom och Berlin. Pia Grünler, Distributionschef Nordisk Film

PRESSKONFERENSEN äger rum i Stockholm måndag den 21 juni.*

THE TWILIGTH SAGA: ECLIPSE är den uppmärksammade fortsättningen och tredje delen i Stephanie Meyers berättelse om Bellas och Edwards omöjliga kärlek.

En våldsam seriemördare härjar i Seattle och en ondskefull vampyr fortsätter sin jakt för att ta ut sin hämnd på Bella som åter igen befinner sig omgiven av fara. Samtidigt tvingas hon att välja mellan sin älskade Edward och sin vänskap med Jacob. Och hennes val riskerar att blåsa liv i den urgamla kampen mellan vampyrer och varulvar. Men Bella har också ett annat val att göra – valet mellan liv eller död. Men vad är vad? Regi: David Slade. I rollerna: Kristen Stewart, Robert Pattinson och Taylor Lautner.

THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE får Sverigepremiär över hela landet den 30 juni 2010!

* Presskonferensen är endast för media. Fansen kommer inte att kunna gå på den.


Källa:www.twilightsweden.se


Kellan Lutz avslöjar en hemlighet

Hej! Vill ni veta lite om en hemlis??? LÄS!!!!

Twilight Saga-stjärnan Kellan Lutz har en hemlig strump-fetisch? Var inte orolig det är inte som det låter. Kellan medger att han älskar när flickor bär "gulliga-djur-tryck" på sina strumpor.

Fråga de flesta killar vad de älskar att se en tjej klädd i och de flesta skulle säga en söt klänning eller en söt topp, med höga klackar. Inte Kellan Lutz. "Eclipse-stjärnan sa att han älskar en flicka i söta strumpor. Gör inte det honnom ännu mer bedårande?

Jag undrar om Kellan Lutz flickvän Annay Lynn McCord äger många par tryck-strumpor.

Kan du inte få nog av Kellan Lutz? Calvin Klein-modellen kan nu ses i en skrämmande triler om "Terror på Elm Street" tillsammans med den kommande tredje delen av "Twilight Saga, Eclipse" som når filmduken den 30 juni.


källa:team-twilight.com


Nya Eclipse-Affischer i Finland och Spanien
Den översta Affischen är från Finland och bussen affischen är från Spanien.

Källa: team-twilight.comKellan Lutz blodig på uppsättningen "Fury" alias "Deathgames"

Twilight Saga: Eclipse stjärnan Kellan Lutz, som spelar Emmett, är huvudrollen i en ny film kallad Fury som nu under produktion i Brusly, Louisiana.

Här är en bra bild av den vackra Kellan Lutz full med blodsmink på inspelningen av The Fury- filmen. Han var snäll nog att ta denna bild med en läsare Christa, som skickade in den..

Källa EclipseMovie.Org

Kristen Stewart

Kristen Stewart, född 9 april 1990 i Los Angeles, Kalifornien, är en amerikansk skådespelerska. Hon har bland annat medverkat i Panic Room, Speak, Into the Wild och Twilight. Hon ska vara med i de övriga planerade filmerna i Twilight-serien; New Moon, Eclipse och Breaking Dawn.

Biografi
Stewart är född och uppvuxen i Los Angeles som dotter till TV-producenten John Stewart och författaren Jules Mann. Hennes karriär började som åttaåring, då en agent såg henne uppträda i skolans julpjäs.[1] Kristens första roll var en statistroll i Disney-filmen The Thirteenth Year. Efter det hade hon en roll i filmen The Flintstones in Viva Rock Vegas.

Stewarts genombrott blev i filmen Panic Room där hon spelar en flicka som lider av diabetes och vars föräldrar är skilda. Mamman och dottern råkar illa ut då inkräktare tar sig in i deras hem. Stewart fick bra recensioner för sin roll.[källa behövs] Efter Stewarts framgång i Panic Room började hennes karriär ta fart och hon var med i många filmer, bl. a i Cold Creek Manor, Catch That Kid, Undertow och Speak.

År 2005 var Stewart med i fantasy-filmen Zathura där hon spelar Lisa, den oansvariga storasystern till två pojkar. Pojkarna driver deras hus till den yttre rymden genom att spela ett spel. Följande år spelade Stewart rollen som Maya i filmen Fierce People och två år senare spelade hon huvudrollen Jess Solomon i thrillern The Messengers. Hon fick sedan roller i filmerna In the Land of Women, Into the Wild, Jumper och What Just Happened.

Den 16 november 2007 bekräftade Summit Entertainment att Stewart skulle spela Isabella "Bella" Swan i filmen Twilight, baserad på Stephenie Meyers bästsäljande vampyrromanshistoria. Twilight började filmas i februari 2008 och slutade filmas i maj 2008. Kristen Stewart och Robert Pattinson fick huvudrollerna i Twilight-filmerna. Filmen hade premiär i hela västvärlden i november samma år. Stewart tilldelades priset för bästa kvinnliga huvudroll som Bella Swan vid MTV Movie Awards 2009. Hon fortsatte som Bella i filmen New Moon som hade premär i västvärlden i november 2009. Hon kommer även att spela samma roll i uppföljarna till New Moon; Eclipse och Breaking Dawn. Eclipse har premiär den 30 juni 2010 i Sverige. Det är ännu inte klart om Breaking Dawn ska göras som en eller två filmer, men den kommer börja filmas efter Eclipse. Kristen Stewart medvekar också i rockfilmen The Runaways som Joan Jett tillsammans med Dakota Fanning.
Stewart har vunnit en Bafta Award för "Rising star", och på Elle Style Awards 2010 vann hon ett pris för "Årets kvinna". År 2009 vann hon priset "Breakthrough Actress" på MTV Movie Awards och på Teen Choice Awards 2009 vann hon för "Bästa kvinnliga skådespelare".

Filmografi

ÅrTitelRollÖvrigt
1999 Thirteenth year   Begränsad publicering
2000 The Flinstones Ring toss girl Begränsad publicering
2001 The Safety of Objects Sam Jennings Begränsad publicering
2002 Panic Room Sarah Altman Huvudroll
2003 Cold Creek Manor Kristen Tilson  
2004 Speak Melinda Sordino Huvudroll
Catch That Kid Maddie Huvudroll
Undertow Lila Begränsad publicering
2005 Fierce People Maya Osbourne Begränsad publicering
Zathura Lisa  
2007 The Messengers Jess Solomon Huvudroll
In the land of Woman Lucy Hardwicke Huvudroll
The Cake Eaters Georgia Huvudroll
Into the Wild Tracy Tatro Begränsad publicering
Cutlass Young Robin Kort film
2008 Jumper Sophie  
The Yellow Handkerchief Martine Huvudroll
What Just Happened Zoe  
Twilight Bella Swan Huvudroll
2009 Adventureland Em Lewin Huvudroll
Welcome to the Rileys Mallory Huvudroll
New Moon Bella Swan Huvudroll
2010 The Runaways Joan Jett Huvudroll
Eclipse Bella Swan Huvudroll
2011 Breaking Dawn Bella Cullen Huvudroll

Robert Pattinson

Robert Pattinson

Från Wikipedia

Hoppa till: navigering, sök
Robert Pattinson
Robert Pattinson 2009
Robert Pattinson 2009
Födelsenamn Robert Thomas-Pattinson
Född 13 maj 1986 (24 år)
Storbritannien London, England
Andra namn Rob, RPatz, Spunk Ransom (smeknamn)[1]
Aktiva år 2004
Betydande roller Edward Cullen i Twilight, New Moon och i Eclipse
IMDb

Robert Thomas Pattinson, född 13 maj 1986 i London, England,[2] är en brittisk skådespelare, fotomodell och musiker.[3] Han är mest känd för att ha spelat Edward Cullen i filmen Twilight som är baserad på romanen Om jag kunde drömma av Stephenie Meyer, och rollen som Cedric Diggory i Harry Potter och den flammande bägaren.[4][5][6]

Innehåll

Uppväxt [redigera]

Pattinson föddes i utkanten av London. Hans mor, Clare, jobbade vid en modellagentur, och hans far, Richard, importerade veteranbilar från USA. Pattinson gick i både Tower House School och Harrodian School. Han har tre äldre systrar, Lizzy, Magdalena och Victoria.

Karriär [redigera]

Robert Pattinson började med amatörteater genom Barnes Theatre Company. Efter ett tag testade han professionell teater och redan som tolvåring provade han på modellyrket. Sitt stora genombrott fick han med filmen Harry Potter och flammande bägaren där han spelade Cedric Diggory. Mest känd är han dock för filmen Twilight och rollen som vampyren Edward Cullen. Uppföljaren till Twilight, New Moon, hade premiär på bio i Sverige den 20 november 2009 och också i denna film ser vi Pattinson i en av huvudrollerna. Sommaren 2009 började Pattinson och hans medskådespelare även spela in den näst sista filmen i Twilight-serien, Eclipse, som planerar ha premiär den 30 juni 2010.

Pattinson har även medverkat i flera andra filmer som till exempel Little Ashes där han spelar huvudrollen som Salvador Dalí. Little Ashes hade premiär i Sverige under 2009.

Pattinson komponerar sin egen musik och kan spela piano, gitarr och munspel. Bland annat spelar och sjunger han låtarna Never Think och Let Me Sign som är med på soundtracket till filmen Twilight.

Pattinson har vunnit flera priser på MTV Movie Awards och Teen Choice Awards 2009, både individuella prister och priser tillsammans med de andra skådespelarna i Twilight. Blandannat för bästa kyss med Kristen Stewert


Robert Pattinson - Läser Bellas repliker

Hittade denna roliga videon på youtube. Den är gammal, redan före första filmen släpptes men det är inte många som har sett den ändå


Eclipse Trailer Spoof - Bella's New Love Interest!


Ledmotivet till Eclipse heter “Neutron Star Collision (Love is Forever)"
Låtlistan till Eclipse, den tredje delen i den omåttligt populära Twilight-serien har avslöjats. Nyligen gick myspace ut med ett artist i halvtimmen till dess att alla femton medverkande artister var avslöjade. Soundtracket kommer att innehålla låtar av bland andra; The Dead Weather, Vampire Weekend, Beck & Bat for Lashes och Muse.

Ledmotivet till  Eclipse heter  “Neutron Star Collision (Love is Forever)", en nyskriven exklusiv låt av Muse.

Muse är författaren Stephanie Meyers favoritband och har medverkar i alla filmer hittils. Nu gör de alltså ledmotivet som heter “Neutron Star Collision (Love is Forever)”. På måndag har låten premiär och går till radio. Låten har Muse skrivit och spelat in exklusivt för Eclipse soundtracket, det är alltså en helt ny låt av ett av världens största band som har premiär på måndag. Muse spelar live i Stockholm på Zinkendamms IP den 21 juli.

Filmen Eclipse har premiär världen över den 30 Juni och soundtracket släpps den 9 juni. Albumet innehåller femton låtar som alla kan höras i filmen, alla dessa låtar är exklusiva för soundtracket och har aldrig blivit släppta någon annanstans förut. Soundtracken till de två tidigare filmerna har båda toppat billboardlistan och sålt tre respektive fyra miljoner världen över, båda albumen ligger kvar top 200 på listan sedan de släpptes.

Filmen Eclipse är producerad av David Slade, med Kristen Stewart, Robert Pattinson och Taylor Lautner I huvudrollerna. I denna tredje del av berättelsen om varulvar och vampyrer så måste Bella (Stewart) välja mellan sin kärlek Edward (Pattinson) och Jacob (Lautner) samtidigt som ett krig mellan olika vampyr-släkten trappas upp.

Nyligen gick även MTV ut med att förra filmen, New Moon, är nominerade till inte mindre än fem MTV Movie Awards.


http://www.eclipsesoundtrack.com

http://www.eclipsethemovie.com

Tracklist:
1. Metric—“Eclipse (All Yours)”
2. Muse—“Neutron Star Collision (Love is Forever)”
3. The Bravery—“Ours”
4. Florence + The Machine—“Heavy In Your Arms”
5. Sia—“My Love”
6. Fanfarlo—“Atlas”
7. The Black Keys—“Chop And Change”
8. The Dead Weather—“Rolling In On A Burning Tire”
9. Beck and Bat For Lashes—“Let’s Get Lost”
10. Vampire Weekend—“Jonathan Low”
11. UNKLE—“With You In My Head” (feat. The Black Angels)
12. Eastern Conference Champions—“A Million Miles An Hour”
13. Band of Horses—“Life On Earth”
14. Cee Lo Green—“What Part of Forever”
15. Howard Shore—“Jacob’s Theme”

Källa: My Newsdesk


Twilight fest

"Twilight"-febern är på väg att drabba Sverige med full kraft igen. "Eclipse" har premiär i juni. Då släpps också Stephenie Meiers kortroman "Bree Tanners andra liv". Men redan den 15 maj arrangerar två 15-åriga Malmötjejer en "New Moon"-fest i Mazettihuset.

Bildmaterial

Maya Figueroa Nannskog och Felicia Borgström driver "Twilight"-bloggen Twilightskane. Lördag 15 maj arrangerar de en fest för Twilighters från hela Skåne på Mazettihuset i Malmö.HD/NST STEFAN ED

Twilight-datumen du inte vill missa

15 maj Felicias och Mayas "New moon"-träff, Mazettihuset, Malmö klockan 13-18. Alla är välkomna, ingen föranmälan nödvändig.

5 juni Release av kortromanen "Bree Tanners andra liv" på nätet och i bokform klockan 06.01 (sfbok.se).

25 juni "Eclipse"-soundtracket släpps

30 juni "Eclipse" har premiär

13 augusti "The Runaways", filmen om bandet med samma namn med Kristen Stewart i huvudrollen, har svensk premiär

18 nov 2011 "Breaking dawn" har premiär

Felicia Borgström och Maya Figueroa Nannskog drar plasten av en pappfigur föreställande de viktigaste karaktärerna från "Twilight". Robert Pattinson, Taylor Lautner och Kristen Stewart som Edward, Jacob och Bella vecklas ut i vardagsrummet i lägenheten i centrala Malmö. Den 15 maj ska figuren transporteras därifrån och några hundra meter till Mazettihuset, där Felicia och Maya arrangerar sin andra träff för "Twilight"-fans från hela Skåne.

— Man ska kunna ta ett foto på sig själv vid den och skriva ut som minne, säger Felicia.

— Sedan kommer vi ha quiz, diskussioner och utlottningar, fyller Maya i.

— Och vi ska baka, så det kommer finns något gott att mumsa på för en billig peng, säger Felicia.

Felicia Borgström och Maya Figueroa Nannskog träffades när de började högstadiet på Rönnenskolan. Något år senare kom den första "Twilight"-filmen till Sverige.

— Det blev jättemycket i skolan om böckerna. När jag började läsa dem blev jag helt galen. Jag pratade om dem hela tiden och tvingade Maya att läsa. Sedan blev hon lika galen som jag, säger Felicia. Maya nickar instämmande.

Flickornas "Twilight"-feber resulterade först i bloggen Twilightskane, med lite teknisk assistans från Mayas faster. Därefter ville de organisera en "Twilight"-träff för att komma i kontakt med likasinnade. Med hjälp av ett stipendium från Kultur-Expressen blev projektet verklighet i november förra året.

60 personer kom till förra festen, till årets räknar de med ett hundratal. Den kommer mitt i de nationella proven, så flickornas dagar är fulla. Men det är det värt. Blogg och fester har gett dem många nya vänner.

— Vi har en kompis i Spanien, en i Bolivia. Men vi pratar mest om "Twilight". Bloggen har ungefär 2000 besökare per dag, tror vi. Vi har fått rätt många vänner.

Och kanske även en del fiender. Att älska "Twilight" innebär ibland att man måste stå ut med en oförstående omgivning.

— Det är klart att det finns några i skolan..., säger Maya.

— Vi är starka, vi kan ta det, säger Felicia.

Det är långt till 5 juni och längre till 30 juni. Så, för att travestera en rad ur "Ljudet av ditt hjärta", den svenska översättningen av "Eclipse":

"Det är bra att Felicia och Maya ordnar denna festen. Du behöver muntras upp."

Det är bara robsten!

 

källa:Hd.se


Robsten tar förhållandet till nya höjder?

ja för sissta gången det är bara robsten
Robert Pattinson, 24, och Kristen Stewart, 19, har redan testat på hur det är att bo ihop när de enligt uppgift ska ha delat en etagevåning i Vancouver under inspelningen av den tredje filmen i vampyrserien. Skådespelarna, som fortsätter att förneka att de är ett par, sägs dock vara på väg att bli sambo på riktigt.

Tidningen In Touch rapporterar att Rob och Kristen redan varit på husjakt i Los Angeles för att hitta ett lämpligt boende.

— De är inte redo för ett stort åtagande, och just nu verkar det bästa vara att hitta ett hem med mycket avskildhet och säkerhet där de kan få känna på hur bra de verkligen passar ihop, berättar en källa.

Enligt insiders ska de bland annat ha tittat på hus i Beachwood Canyon och Hollywood Hills - men enbart för att hyra. 

— De är unga och lever galet för tillfället. Även om de är superförälskade, så vet de inte om den ena har vanor som kommer att driva den andra till vansinne.

Börjar med det senaste om Robsten (Robert Pattinson och Kristen Stewart)

”Twilight”-stjärnorna Robert Pattinson och Kristen Stewart, är ett par även utanför vita duken, men nu kommer rykten om att förhållandet knakar i fogarna.

Nyligan var skådespelarna i Kanada för att spela in delar av ”The Twilight Saga: Eclipse”. Pattinson ska då ha varit sen till inspelningen av en scen – vilket fick Stewart att bli rasande, skriver Hollywood access som citerar en källa.

– När Robert anlände började han och Kristen bråka. Hon anklagade honom för att ha tagit ett senare flyg från London eftersom han hängt för länge på en burleskbar. Hon skällde på honom framför regissören och hela teamet.

Bråket gjorde att inspelningen stannade av och hela teamet fick vackert cänta på att de två hetlevrade stjärnorna lugnade ner sig.

Källa Aftonbladet


RSS 2.0