De kommer ta till dator-knep för att göra Renesme till ett yngre barn

I Twilight Breaking Dawn kommer man använda digitala tricks för Renesmee Cullen. breakingdawnmovie.org , en ny källa, har visat att man kommer att använda några av sina digitala specialeffekter för att få Mackenzie Foy, som spelar karaktären Renesmee Cullen, spela (Och se ut som) ett barn som faktiskt är några år yngre än henne själv.

Meddelade: Nu vet jag att ni alla har undrat hur Mackenzie kommer att spela ett barn som är ganska många år yngre än hon verkligen är. Tja enligt icke namngivna källor, "Breking Dawn" regissören Bill Condon kommer att andvända liknande digitala effekter de som används av David Fincher i "The Curious Case of Benjamin Button", där Mackenzie ansikte skulle överföras digitalt på framsidan av ett yngre barn.

Det är också sannolikt att studion kommer att anställa ett yngre barn i en viss kapacitet också."Twilight Saga: Breaking Dawn" är planerad att börja filma senare denna månad. Följ oss på Facebook för mer Twilight nyheter, spoilers, och mer av att klicka här. Få häftiga "Twilight Saga" saker genom att klicka här.

 

 

Grattis!!! Nu har DU fått reda på vem som ska spela Renesmee Cullen, och hur hon ska se yngre ut!!!


Så här kommer skådespelerskan se ut :D


mackenzie foy image

En ganska liten bild, men ni fattar poängen


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej :) fin blogg du har ! vet du när Breaking Dawn kommer ut ? =) Tack i förhand !

2010-10-12 @ 15:18:35
Postat av: lina

väldigt fin blogg du har =D gillar du twilight , new moon,eclipse? :) /lina

2010-10-12 @ 15:50:24
Postat av: Felicia

Hej! Till Lina: Ja det är klart ! :D och Till : Ja om du kollar uppe i höger hörn på den röda rolisten så ser du en nedräknare till breking dawn kommer ut :D



Och så vill jag bara säga att under breking dawn-nedräkningen så finns den mini-chat och där kan ni chatta med, inte bara mig utan också alla andra som besöker min blogg :D



Ha det bäst!



//Felicia

2010-10-13 @ 20:36:39
URL: http://twilighteclipse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0