Bellas och Edwards bröllop

Här är Twilight-bilderna som lär få tonårshjärtan att brista.

Robert Pattinson, 25, står vid altargången och väntar.

Sekunderna senare kommer Kristen Stewart, 21, att äkta tonårsidolen.

Scenen från den kommande fjärde filmen i vampyrserien, ”Twilight: Breaking dawn” omgavs av extrem säkerhet när den spelades in.

Stora presenningssjok, gigantiska markiser, vägspärrar och beväpnad polis användes för att hålla nyfikna på avstånd.

Först nu har en första bildsekvens släppts där Pattinsons vampyrkaraktär Edward Cullen står och väntar på sin brud omgiven av vänner och altargången beströdd av rosenblad.

Klänningen anas bara

Men den som hoppats få se brudklänningen som Kristen Stewarts rollkaraktär Bella har på sig i bröllopsscenen får fortsätta vänta. I sekvensen anas bara den vita klänningen i en närbild där man får se hennes ringförsedda finger vid Edwards sida.

”Snälla sluta”

Andra bilder från filmen har tidigare läckt ut på nätet. Till slut vädjade ”Twilight”-seriens författare Stephenie Meyer till filmens fans i ett uttalande:

– Snälla, ni som laddar upp dem, sluta. Och även fast det är frestande, titta inte på bilderna eller skicka dem vidare. Vänta tills filmen i sin färdigställda helhet kan få er att rysa av spänning.

 

 


dags att starta upp bloggen igen?

Jaha, nu kände jag att det var dags att starta upp twilight-bloggen igen :) Nu har ju den officiella Breaking Dawn trailern kommit ut så nu vet man att Breaking Dawn är på G!
Nu vet ni alltså att bloggen är startad så tipsa era nära och kära om bloggen så att besökarantalet stiger lite :)

RSS 2.0