Kolla va gulligt...

Kolla vilken söt bild jag hittade!

Snygga vampyrer.....

Glamour Magazine har listat upp de 31 snyggaste vampyrerna, här kommer alla twi-vampyrer som tog sig in på listan

31. Twilight’s Alec
Played by: Cameron Bright
As evil Volturi vampire Alec – the little scamp - Cameron has the ability to block the senses of others, but it’s his steely glare and pouty lips that made the impression on us.29.Twilight’s Victoria
Played by: Rachelle Lefevre and Bryce Dallas Howard
Oh-so ‘naughty but nice’ – just ask your man. Whether played by Rachelle or Bryce, redheaded Victoria made Twilight watchable for fellas everywhere.27. Twilight’s Demetri
Played by: Charlie Bewley 
Newcomer Charlie made his film debut in New Moon as the very scary Demetri – but we’re looking forward to seeing a lot more of him as the saga continues. Those eyes, that voice…25. Twilight’s Alice Cullen
Played by Ashley Greene
Playing Edward’s elfin sister Alice made Ashley a fully-fledged Hollywood star and bagged her a Jonas brother! Jealous? Us?24. Twilight’s Carlisle Cullen
Played by: Peter Facinelli
With his piercing eyes, striking blonde locks and gentlemanly brogue, it’s no wonder the Cullen patriarch has made it into our Top 30. Team Carlisle tees, anyone?22. Twilight’s Jasper Hale
Played by: Jackson Rathbone
The minute we heard Jasper utter “my apologies, mam” to his love, Alice in that irresistible Southern drawl, we were smitten. We GLAMOUR.COM girls have always been a sucker for an old-fashioned gent. They are so rare nowadays…19. Twilight’s Rosalie Hale
Played by: Nikki Reed
She’s often described in Stephenie Meyer’s books as the most beautiful woman on the planet – so taking on the role of Rosalie is a pretty tall order. Of course, who better to portray the vamp vixen than exotic screen siren Nikki?17. Twilight’s Caius
Played by: Jamie Campbell Bower
Evil Volturi vampire Caius gives Robert Pattinson a run for his money in the chiselled cheekbones stakes. The Brit boy’s dulcet tones and silken locks have even charmed Harry Potter’s flamed-haired female Weasley, Bonnie Wright.10. Twilight Eclipse’s Riley Biers
Played by: Xavier Samuel
When we saw Xavier’s penetrating stare and cheekbones in the opening sequence of Eclipse, we were almost, dare we say it, like “Edward who?”. Almost.4. Twilight’s Emmett Cullen
Played by: Kellan Lutz
Edward’s beefy yet affectionate big bro Emmett caught our attention with his gentle mocking and impressive torso. And thanks to those Calvin Klein ads, we’ve got to see a lot more of Kellan. Can you say HUNK?1. Twilight’s Edward Cullen
Played by: Robert Pattinson
Twilight’s resident Sex God, Robert Pattinson has brought new meaning to the term ‘pale and interesting’. Like all vampires, Edward has a taste for blood, but that’s all too easy to forget when you look at his ripped torso and intense eyes. A thing of beauty…Källa: thetwilightsagaa


Taylor Lautners favoritscener från Eclipse

Här presenterar Taylor Lautner sina favoritscener från Eclipse


Intervju med Kellan Lutz för OK!
Kellan Lutz talar ut i OK! om hur det är att återvända till Twilight-sagan, hur han tävlar mot Robert Pattinsons hår och varför han skickar sina lyckönskningar till blivande bruden Hilary Duff!

Kellan var värd till Social Sundays at the Borgata Sunbar 9 augusti på Borgata Hotel Casino & Spa in Atlantic City där han berättade för OK! om vad som stundar i hans liv!

Från att spela in Breaking Dawn, förbättra hans actionkarriär till att tänka på bröllop, så har Kellan mycket att se fram emot – och det har du också!

Det har varit ett späckat år för dig, hur planerar du att spendera din lediga tid?
Semester. Jag just tillbaka från att ha gjort tre filmer i rad faktiskt. Det var grymt att vara en del av dessa projekt, men det är najs med lite ledig tid, tid för mig själv, hundtid och familjetid. Och jag vill verkligen åka till Turkiet. Istanbul, Island och Irland. Och någonstans där jag kan sticka och bli brun innan jag måste vara blek ett tag. Men bara ta det lugnt för Breaking Dawn kommer att bli en stor film att spela in.

Utan tvekan så kommer du att äta mycket! Hur kommer du att bibehålla din Calvin Klein-form?
Jag tror verkligen maten har hjälpt mig att behålla min form. Jag tror verkligen på att vara större…när jag inte äter eller tänker på vad jag äter går jag ner i vikt och jag gillar inte att gå ner i vikt. Så jag äter mycket kött, mycket stora, kraftiga måltider. Och jag älskar indisk mat. Förhoppningsvis kommer jag att äta lite god Libanesisk mat. All slags mat, jag bara älskar att äta!

Du kommer börja inspelningen i höst?
Japp, jag tror vi börjar repitionerna i september – fightträning – och sen tror jag de börjar produktionen i november ända fram till mars. I Vancouver och Baton Rouge.

Vad gillar du med att spela in i Vancouver?
Allt! Jag älskar att åka snowboard, så det kommer bli kul att vara där i vinter. Jag kommer att vara i Vancouver på vintern då jag faktiskt kan använda Whistler hela tiden. Jag verkligen älskar att åka snowboard. Resturangerna där är underbara. Skaldjuren är jättegoda, stekarna är jättegoda. Vi har varit där och spelat in de senaste två filmerna, så vi har typ våra ”hål i väggen-barer” där vi kan fly.

Vart gillar du att gå?
Det kan jag inte säga! Då skulle det inte bli vårat ”hål i väggen” där vi kan försvinna i. Men jag älskar att gå vilse där. Och vi har en sjukt bra grupp med skådespelare som är riktiga människor som kan ha kul.

Berätta hur det är att vara på inspelningen med Robert Pattinson och Kristen Stewart.
Riktigt kul, vi har många internskämt nu och vi tröttnar inte på varandra, för vi spelar bara in filmerna i tre till fyra månader, sen går vi tillbaka till våra egna projekt. And sen blir vi spända på att komma tillbaka och det är som en stor familjeträff. Jag kan knappt vänta. Jag kan verkligen knappt vänta. Jag tror inte det finns många skådespelare som är en del av en trilogi eller saga kan säga att de verkligen längtar tills de kan träffa de andra skådespelarna igen. Berätta historier och skapa nya minnen.

Håller du kontakten med dina kollegor utanför inspelningen?
Ja, det är det coola med skådespeleri. Du bygger upp dessa vänskapsband och när du spenderar tid med en person i månader, och timmar på inspelningen, du lär dig verkligen massor om personen. Och du kommer vara där ett tag så du kan lika väl skaffa lite bästa vänner från det. Det är en dröm att vara i branchen som är väldigt ombytlig och hitta vänner.

Är du spänd över att sagan ska fortsätta eller ser du fram emot nya projekt?
Jag älskar det. Det har varit en välsignelse för mig. Jag har inte haft tid att se på det som det var. Om fem år kommer jag verkligen att uppskatta det. Men det har öppnat så många dörrar. Det tillät mig att forma min karriär mer åt actionhållet, som jag skulle älska att göra. Jag älskar att göra stunts, jag älskar att göra actionfilmer.

Hur var det att återförenas med Ashley Greene i Warrior?
Vi filmade in det för ett tag sen, ett och ett halvt år sedan ungefär. Det var bra, det var riktigt bra. Vi får se vad som händer.Jag är inte riktigt säker på vad som händer eller varför den är försenad. Du gör självständiga filmer av en anledning men det skulle vara en bra tid att släppa den nu, speciellt efter Eclipse och speciellt nu när Ashley’s karriär går som på räls.

Och båda ni var på omslaget av tidningar denna månaden för hetaste kroppen!
Det var riktigt coolt! Det var riktigt najs att göra det med en bästa vän och i Palm Springs och Joshua Tree såg det asbra ut, vi var båda jättestolta över det. Det var kul, det var riktigt kul.

Du gjorde en musikvideo med Hilary Duff för ett tag sen.
Det stämmer bra det!

Håller du kontakten med henne?
Nej.

Hon gifter sig snart!
Jag vet, jag vet, jag är förkrossad! Det roliga var att jag inte ens ville gå på audtionen för hennes musikvideo. Jag har en underbar agent och han bara, ”Bara gå dit,” och jag bara, ”Nej, jag är inte en snygg kille som går på audition för Hilary Duffs parfymreklam.”

Men det var en av de sakerna som man bara, jag är inte den killen, jag är inte som killarna i musikvideos som har snyggt hår som Rob Pattinson – men jag har smilegropar. Men min agent övertygade mig att gå och jag fick ett samtal om att de hade valt mig. Och det var riktigt riktigt roligt. Fantastisk upplevelse.

Några lovord du vill säga till henne?
Vet du vad, hon var en riktig sötnos att jobba med. Jag känner inte hennes fästman, men jag vet att han är hockeyspelare. Jag är från North Dakota, så jag älskar hockey. Det är en av de sakerna, du träffar någon som är riktigt snäll i branchen och min syster var ett stort fan av henne när hon var yngre. Och, ja, jag vet inte, men det är kul att se att de funkar. Äktenskap ligger mig väldigt varmt om hjärtat och jag hoppas att jag gifter mig och att det håller och allt det dör, så på alla sätt så önskar jag dig det bästa, Hilary.

Tror du att AnnaLynn McCord är den rätta för dig?
Vad tycker du?

Jag tror definitivt att ni två skulle kunna funka som gifta!
(Ler)

Källa: thetwilightsaga

Robert, var är du?

Jag hittade ett så roligt inlägg på en Robert Pattinson-blogg!

Tjejen som skriver på bloggen tycker inte att hon hittar så mycket om Robert just nu.
Hon skriver att hon förstår att han kan behöva en paus, men hon vill inte ha någon paus!!

Hon letar och letar och så fort hon ser en kille med beanie-mössa eller hoodie så tycker hon att det är han.Hon ser honom i folksamlingar överrallt!!!

Gör du oxå det??


// Felicia

Nikki, Kellan och Ashley på väg till inspelning! YEEEHAA!!Nikki Reed, Kellan Lutz och Ashley Greene blev fotograferade när dom anlände på LAX (flygplatsen i Los Angeles), för att flyga till Louisiana för att börja öva och filma Breaking Dawn!

Ja, nu är det på gång!! Härligt!!
Nya intervjuer med Kristen om Breaking Dawn och WTTR

Det har kommit ut några nya videor med intevjuer med Kristen Stewart från när hon har promotat filmenWelcome to the Rileys som har premiär i USA i slutet av oktober. I videorna nedan så pratar hon om Welcome to the Rileys och The Twilight Saga: Breaking DawnVarning för Breaking Dawn spoilers!
Nu när jag endå håller på, så måste jag bara tacka för alla fina kommentarer, och så måste jag säga att när ni tycker så så kan jag inte sluta skriva!!!
Jag undrar om det är någon som kan göra en header till bloggen? Kanske börjar bli dags för det nu...
Kan DU göra en header så kan du maila till twilighteclipse@hotmail.se och om det är många som har fina headers kanske jag kan göra en tävling av något slag... eller vad tycker ni?
Jag gjorde en liten upptäckt här om dagen, och det var att jag kunde slappna av och tänka mycket bättre när jag lyssnar på en ljudbok. Jag har provat med flera olika men det funkar bara med twilight-serien...
Konstigt...!
Nu ska jag gå och lägga mig och lyssna på om jag kunde drömma :D
NATTI NATTI!!!

HM... Undrar vad Bella skulle säga när om hon var här nu...
kanske good night? Något bättre förslag?

Twilight Saga: Breaking Dawn 1 utökar rollistan

Summit Entertainment har nu bekräftat ett stort tillskott i rollistan i kommande "Twilight Saga: Breaking Dawn 1". Skådespelerna är klara för roller i olika sammanslutningar och grupper av vampyrer m.m. De vi kommer att få lära känna i Bill Condons första Twiligt-film, är The Amazon 
Coven, The Egyptian Coven, The Irish Coven och The Romanian Coven samt American och European Nomads.

De aktuella och bekräftade skådespelarna i första filmen är nu följande.

The Egyptian Coven:
Tracey Heggins
Judi Shekoni
Omar Metwally
Andrea Gabriel
Rami Malek
Angela Sarafyan

The Irish Coven:
Marlane Barnes
Lisa Howard
Patrick Brennan

The Romanian Coven:
Noel Fisher
Guri Weinberg

The American Nomads:
Lee Pace
Toni Trucks
Bill Tangradi
Erik Odom
Valorie Curry

The European Nomads:
Joe Anderson

Filmen är baserad på Stephenie Meyers fjärde bok med samma namn. Vi kommer återigen att få skapa bekantskap med Kristen StewartRobert Pattinson och Taylor Lautner som har huvudrollerna i filmerna. Första filmen beräknas få premiär den 18:e November 2011, och den andra filmen den 16:e November 2012.

Fortsätta skriva


Hej!!!
Jag vet inte om jag ska sluta skriva...
så jag tänkte låta er bestämma!
Kommentera så får jag se lite sen
vad jag känner för, och om många
säger att jag ska sluta, så
slutar jag, men om många säger att
jag ska fortsätta så gör jag det.
Skriv åxå gärna en motivering till
varför du ville att jag skulle
sluta/fortsätta...
//Felicia

De kommer ta till dator-knep för att göra Renesme till ett yngre barn

I Twilight Breaking Dawn kommer man använda digitala tricks för Renesmee Cullen. breakingdawnmovie.org , en ny källa, har visat att man kommer att använda några av sina digitala specialeffekter för att få Mackenzie Foy, som spelar karaktären Renesmee Cullen, spela (Och se ut som) ett barn som faktiskt är några år yngre än henne själv.

Meddelade: Nu vet jag att ni alla har undrat hur Mackenzie kommer att spela ett barn som är ganska många år yngre än hon verkligen är. Tja enligt icke namngivna källor, "Breking Dawn" regissören Bill Condon kommer att andvända liknande digitala effekter de som används av David Fincher i "The Curious Case of Benjamin Button", där Mackenzie ansikte skulle överföras digitalt på framsidan av ett yngre barn.

Det är också sannolikt att studion kommer att anställa ett yngre barn i en viss kapacitet också."Twilight Saga: Breaking Dawn" är planerad att börja filma senare denna månad. Följ oss på Facebook för mer Twilight nyheter, spoilers, och mer av att klicka här. Få häftiga "Twilight Saga" saker genom att klicka här.

 

 

Grattis!!! Nu har DU fått reda på vem som ska spela Renesmee Cullen, och hur hon ska se yngre ut!!!


Så här kommer skådespelerskan se ut :D


mackenzie foy image

En ganska liten bild, men ni fattar poängen


New Moon Parody by The Hillywood Show


Twilight Parody by The Hillywood Show


Låt mig presentera..... Denali-familjen

Maggie Grace (se tidigare inlägg) kommer ni se  i rollen som Irina, vampyren som säljer ut Cullen familjen till Volturi. Hennes familj kommer att spelas av (från vänster) Mia Maestro som Carmen, Christian Carmago som Eleasar, Casey LaBow som Kate och MyAnna Burying som Tanya.


Vad tycker ni? Passar dom bra?

Melissa behöver DIN hjälp med Breaking Dawn

Jag vet att ni har ett ton av idéer över hur Breaking Dawns skript skulle kunna se ut. Det finns delar som vi känner att vi vill ha med och delar som kan utelämnas. Vi känner också att vissa karaktärer ska få synas lite mer, även om så för ett par minuter. Alla dessa frågor och mer finns i Melissa Rosenbergs tankar nu när hon ska skriva skriptet för den näst sista filmen och hon behöver din hjälp!

Hon erkände nyligen för MTV att hon fajtar med att slutföra dom två sista skripterna och känner att det skulle kunna vara farligt att låta det bli alltför rörigt, pågrund av alla nya karaktärer:

"It's extremely challenging to introduce those new characters because you already have quite a slew of characters to service. The Cullen family is large, the wolf family is large, you have three leads ... finding room for all of them is a challenge. For me, it is about pulling forward the ones that are essential and really making sure they have a presence."

Trots det hoppas Melissa att alla karaktärer "kommer att vara med på ett eller annat sätt", och hon söker nu hjälp från Twi-fans som genom facebook kan skicka sina förslag till henne. Hon säger att hon tar varje förslag seriöst:

"I ask people to really weigh in with what are their favorite scenes in the books, what's important to them. And there generally seems to be a consensus about one scene or another. It's really helpful for me and I'll interact with them sometimes."

Så...kom igen nu. Besök Melissas facebook-sida nu och släng ut ett par idéer till henne. Man vet aldrig - hon kanske använder dina idéeer och ni får en chock för livet när ni ser det spelas upp på vita duken.


Källa: robsession

Pattinson vill ha Cowells jobb

”Världens bästa jobb att få betalt för att förolämpa folk”.

”Twilight”-hunken Robert Pattinson överväger ett karriärsbyte.

Han drömmer nämligen om att ta över Simon Cowells jobb som domare i ”X-factor”.

– Det skulle vara världens bästa jobb att få betalt för att förolämpa folk, säger Pattinson i en intervju med Sky Showbiz.

Stjärnan verkar less på att spela en relativt snäll vampyr i ”Twilight”-filmerna.

– Om jag skulle komma med i ”X-factor” vill jag inte vara en av de snälla domarna. Det är inte lika kul.

Han skulle med andra ord fylla Cowells skor ganska bra
Här är en bild på Simon Cowell. Känner ni igen honom? Han satt även i juryn för American Idol.

Top Ten citat från Eclipse

1
Edward (to Bella)-"Does he not own a shirt?"

2
Emmett (to Bella)- "Tried to walk and chew gum at the same time Bella?" "I punched a werewolf in the face." "Bad ass."

3
Jasper (to Edward)- "After all, how many times are we going to graduate high school?"

4
Jacob(to Edward)- "Let's face it, I'm hotter than you."

5
Jacob(to Bella during tent scene)- "You'd warm up faster if you took your clothes off... survival one o' one."

6
Bella (to Jacob during the Graduation Party)- "Was my right hook too subtle for you? That was me Uninviting you to the party."

7
Jacob ( to Bella while carrying her through the woods)- "Face it Bells l make you nervous"

8
Jacob ( to Charlie while fighting with Edward)- [what happened?] "I kissed Bella... and she broke her hand... punching my face."

9
Jacob(to Bella)- "I'm gonna fight for you, until your heart stops beating."

10
Jasper (to Edward)- "One more thing...never turn your back on your enemy."Vad tycker ni? Är ditt favoritcitat med på listan?

Ni är så dåliga på att kommentera :)
KOMMENTERA MERA!!!

RSS 2.0