Taylor Lautner: "Svårt att behålla musklerna"

Vi har träffat den bioaktuella Twilight-hunken Taylor Lautner inför dagens premiär av "Eclipse".

Filmen "Twilight" fick hela världens tjejer att sukta efter vampyr-Edward. Men när uppföljaren "New Moon" kom fanns plötsligt ännu en eftertraktad flickfavorit i filmserien.Varulven Jacob, spelad av Taylor Lautner, hade sedan förra filmen vuxit till sig, tränat upp sig och klippt av sig håret. 

För Taylor Lautner innebar detta att han fick starta ett tufft träningsprogram och kostschema. Han kämpade för att inte förlora rollen som Jacob – och lyckades gå upp de 15 kilo muskler filmen krävde. 

Lagom till premiären av den tredje filmen – "Eclipse" – träffar improveme.se Taylor Lautner i Stockholm. Han berättar för oss att det fortfarande är långa timmar på gymmet som gäller.
– Den största överraskningen för mig den här gången var att det var precis lika svårt att behålla musklerna som det var att lägga på sig dem. Det innebar mycketarbete att bygga upp dem ursprungligen och av någon anledning trodde jag att när man väl skaffat muskler så stannar de där. Det stämde definitivt inte, säger han.

Han måste fortfarande träna lika hårt, annars försvinner den biffiga överkroppen igen, konstaterar Taylor.
– Jag försöker gå till gymmet fem gånger i veckan. Det är tufft, särskilt när vi reser, promotar filmen eller spelar in. Och det är ungefär det våra liv går ut på just nu, säger han.

Inte för att Taylor
klagar – "Det är toppen att vara i Sverige", säger han – men hans fullproppade schema gör att det är svårt att hitta tid till träning och regelbundna måltider.
– Att äta är det viktigaste för mig. Jag äter konstant, varannan timme. Mycket protein, mycket kolhydrater och så försöker jag hålla mig ifrån socker. Det är tufft, men jag gör det för rollen, så det är helt okej, berättar han.

"Eclipse", som har
världspremiär idag, kommer inte att göra någon besviken, menar Taylor. Det finns massor av action för killarna och tjejerna kommer att uppskatta att det är den mest romantiska filmen hittills.
– "Eclipse" tar allt man sett i filmserien hittills, men höjer det till en helt ny nivå. Actionscenerna är makalösa, säger han. 

Så hur hittar
Taylor sitt inre rovdjur för att porträttera en varulv i filmerna?
– Jag är en väldigt mörk person. Jag har definitivt en varg inom mig, skämtar han.

Hans motspelerska Kristen Stewart avbryter:
– Jag tycker personligen att han är mer lik en hund.

Pattinson firade hand i hand med Stewart

NEW YORK. Hade han haft hatt hade man kunnat säga att han var glad i den.
Robert Pattinson sparade inte på krutet när han festade in nya Twilight-filmen - och spädde på kärleksryktet med Kristen Stewart.

"Harry Potter"-skådespelaren Rupert Grint sa i en intervju häromdagen att han var glad att han inte var lika känd som Robert Pattinson, eftersom Pattinson inte kan gå någonstans utan att ha en drös fans efter sig.
Så det var säkert en del som fick något att snacka om i går när Twilight-stjärnan svirade loss på "Eclipse"-premiärens efterfest.
Robert Pattinson sågs festa på The Nokia Theater i Los Angeles, tillsammans med kollegorna Taylor Lautner och Kristen Stewart, med vilken det ryktas han har ha en kärleksaffär.
- De höll varandra i händerna, men var inte alltför tillgivna - de var sociala med alla, citeras en källa i New York Post, som tillägger att: "fotograferna ville desperat komma i närheten av paret".Källa:www.expressen.se

"Eclipse" - Kärlek med bett

FANTASY
ECLIPSE
Regissör: David Slade.
Land: USA.
Ålder: Från 11 år.
Längd: 2.04.
Distributör: Nordisk film.
Sverigepremiär: 30 juni (i morgon).

En bit in i den tredje filmen i "Twilight"-sagan ser det för en gångs skull ut som att alla ska få precis som de vill.
För Bella handlar det om att få ligga med sin kille Edward. För Jacob om att på allvar profilera sig som ett pojkvänsalternativ. Och för oss i publiken att få en fungerande film om den här kärlekskvalande triangeln. För till skillnad från den förra filmen i serien, "New Moon", som var ett präktigt haveri, lyckas "Eclipse" faktiskt både vara lite skrämmande och göra Bellas kommande livsval - ska hon bli omvandlad till en vampyr eller förbli mänsklig - lite intressant.

Den nya regissören David Slade har gjutit ny energi i det här projektet och framförallt rensat bort nästan all den ofrivilliga komik som omgärdade de känsloladdade scenerna i förra filmen. Nu blir det mer i linje med regissören Catherine Hardwickes fina tonårsskildring i den första filmen, "Twilight". Men framförallt har Slade, som har skapliga vampyrrullen "30 days of night" och ruggiga dramat "Hard candy" med Ellen Page i bagaget, lyckats skapa lite spänning och dramatik. Ja, tillsatt lite bett i denna tidigare så blodfattiga filmserie. Det är ju trots allt bestialiska vampyrer det ytligt sett handlar om här. Och en del varulvar då.
Men aldrig får man vara riktigt glad.

För Edward släpper inte till (inte utan giftermål i alla fall) och hur mycket Jacob än flexar sin bara bringa så är och förblir Bella (nästan) helt trogen sin Edward.
Och som film är "Eclipse" visserligen på "Twilight"-skalan en höjdare. 
Enskilda scener fungerar riktigt bra, speciellt de där Bella har helt vanlig tonårsdialog med sina föräldrar. Och den tidigare enbart irriterande Taylor Lautner får fördjupa sin Jacob en smula, vilket behövs för att göra honom begriplig.

Men det finns ett stort problem. Grundpremissen i "Eclipse" är att rädda Bella - död eller levande. Hon måste skyddas från det genomonda gäng av "newborns", extra blodtörstiga vampyrer, som har henne på kornet. Ett uppdrag som både Edward och Jacob tar på sig utan att tveka. Deras motvilliga allians för att skydda sin älskade är kanske många tjejers ultimata fantasi - tänk att ha två hunkar som slåss för en - men jag tycker bara det känns provocerande mossigt. Och då har jag inte ens börjat prata om antisexbudskapet, som den här gången inte kan missuppfattas: utan ring på fingret blir det inget. Punkt. 
Ja, ja, detta är något som ältats fram och tillbaka sedan "Twilights" begynnelse och är tydligen inget som bekymrar fansen.
Och de är, som bekant, många.


Ursprungsbefolkning behandlas ofta på ett omodernt sätt av Hollywood – men inte i Twilight. Nu hyllas filmerna för att ge en modern bild av unga indianer.

USA ursprungsbefolkning behandlas ofta på ett omodernt sätt av Hollywood – men inte i Twilight. Nu hyllas filmerna för att ge en modern bild av unga indianer.

På onsdag är det premiär för Eclipse, den efterlängtade tredje Twilightfilmen. Förväntningarna är stora, såklart, och filmens stjärnor syns överallt.

Nyligen uttalade sig Chaske Spencer, ledaren för varulvsgänget, om Twilights banbrytande sätt att hantera USA:s unga urinvånare.

Han är själv indianättling och berättar för Reuters att det har varit extra spännande att jobba med Twilight eftersom filmerna lyckas ge den unga publiken en ny och mer positiv bild av unga indianer.

Här får han i sin mänskliga roll klä sig vanligt i jeans. Till skillnad från i många andra filmer där skådespelare som han själv kläs upp i läder och fjädrar och tvingas porträttera historiska indianer i vilda Western.

– En hel del stereotyper krossas i Twilight. Vi är en del av det här fenomenet och får komma fram i ett nytt ljus. Och kidsen gillar det, säger han.

Svenska fans laddar för fullt inför premiären av Eclipse, förra veckan med det stora Twilightevenemanget på hovet som lockade 9000 fans.

Både Kristen Steward och Taylor Lautner var på plats i Stockholm. I amerikansk tv berättar Taylor Lautner att den svenska huvudstaden gjorde stort intryck på honom och har blivit hans favorit under den långa promotionturnén.

– Det är svårt att välja ett ställe, men vi var nyligen i Stockholm och det var otroligt vackert. Vi tog en båttur runt öarna och tittade på allt, det var verkligen fantastiskt, säger han under en intervju i tv-programmet Live with Regis and Kelly.

På onsdag är det Taylor Lautner och de andra Twilightstjärnornas tur att göra intryck på längtande fans.Ashley dejtar Brock Kelly!

ashley greene, brock kelly, romance, kiss
Ashley Greene  dejtar Brock Kelly. De sågs KYSSAS utanför en bil för några dagar sen(se bilden åvanför).
Du ashley...Du sa du ville ha en söt pojke med en kant... Kellan är perfect!

Det är kärlek i luften för Ashley greene. Twilight-stjärnan dejtar nämligen skådisen Brock Kelly!!!!!
Så vem är du Brock? Jo han är 24 år och har medverkat i en rad TV-serier, bland annat såpoperor unga och Restless och dagar av våra liv, samt serier som The Suite Life of Zack & Cody och The OC, han också medverkat i ett avsnitt av CW'sSupernatural.

Robert har börjat tröttna på twilight

Filmstjärnan Robert Pattinson är glad att alla "Twilight"-filmer snart är inspelade.
- Det kan bli ganska tråkigt, säger Robert Pattinson enligt Femalefirst.co.uk.

Samtidigt som den tredje filmen i "Twilight"-serien har premiär avslöjar Robert Pattinson att det kan bli ganska tråkigt att filma vampyrfilmerna. 
- Det positiva är att allt kommer att vara över efter bara sju månader, säger Robert Pattinson enligt den brittiska sajten Femalefirst.co.uk, 

"Det är bra"

Han pratar om inspelningen av den sista boken, som ska delas upp i två filmer, som spelas in under sju månader i höst och vinter. Samtidigt som den 24-åriga vampyrstjärnan inte kan vänta tills det hela är över så är han nöjd med den tredje filmen.
- Jag har sett en första version och det är bra. Det är verkligen annorlunda, det är liksom mer allvarligt. 
Han säger att "Twilight Eclipse" är mer som en skräckfilm.

Källa:www.expressen.seRobert Pattinson försvarar Kristen Stewart

Kristen Stewart hamnade i rejält blåsväder, efter hon jämfört att bli förföljd av paparazzo med att bli våldtagen.
Nu försvaras hon av "Twilight"-kollegan Robert Pattinson. - Medierna vill bara ha en oanständig rubrik, säger Robert enligt Hollywoodinsider.ew.com.

Tidigare i vår fick Kristen Stewart, 20, en hel del kritik efter ett ogenomtänkt uttalande.

– Det du ser på bilderna är en skådis i all sin glans… det är så... det känns som om jag tittar på någon som blir våldtagen … förjävligt. Kunde aldrig ana att mitt liv skulle se ut så här, sa hon till brittiska Elle.

Ett uttalande som Kristen har fått äta upp och be om ursäkt för flera gånger.

Håller ihop

Nu försvarar motspelaren Robert Pattinson, 24, hennes uttalande. Han säger att medierna har gjort en stor sak av det, bara för att få klick på sina sidor.

– Därför är det bra att vi får göra så många promotions kring Twilight–filmerna där vi får försvara oss. Det finns så många töntar som gömmer sig bakom sina datorer och bloggar, säger Robert enligt den amerikanska sajten Hollywoodinsider.ew.com.Källa:www.expressen.seRobert pattinson släkt med ÄKTA VAMPYR!!!!

Twilight-stjärnan Robert pattinson är släkt med en aldeles riktig vampyr!

Enligt en forskning har det hittats en vampyr i Twilight-stjärnan Robert Pattinsons släktträd.
Forskningen avslöjade hur den 24-åriga twilight-stjärnan är relaterad till Vlad Dracula insperationen till den mest kända vampyren av dom alla-Dracula.
Robert har visat sig även vara avlägsen släkting till prinsarna William och Harry på sin pappas sida, troligen genom de sk Pickering-familjen som bodde i Yorkshire i början av 1500-talet, vilket gör Vlad en avlägsen farbror av två furstar.
Källa:www.ok.co.uk

Även Kellan Lutz gillar twitter

Ja, även Kellan Lutz som spelar Emmett Cullen har twitter.
Honom hittar du här:
http://twitter.com/kellanlutz

Peter Facinelli har twitter

Om det är någon som har missat så kan jag informera om att Peter Facinelli som spelar Carlisle Cullen har twitter.
Du hittar honom här:
http://twitter.com/PETERFACINELLI

En liten ny skojig sak på min blogg!!! Nämligen VECKANS VAMPYR!

Hej!!!! Nu kan ni skicka in en bild på er själva (eller någon annan) som ni gjort till vampyr! Du kan då få utmärkelsen veckans vampyr. Skicka din bild + namn och ålder på dig (och om det är någon annan så ska du åxå uppge detta namn och ålder) till twilighteclipse@hotmail.se  Sista dagen att skicka in varje vecka är söndag kl 12.00 och kommer ditt mail fram efter så kommer din bild med nästa vecka. Varje månad har jag en utlottning bland alla de som lyckats bli veckans vampyr just den månaden.
Har du en iPhone? Kolla då in videon nedan...

Hela intervjun med Kristen Stewart


Inte en vampyr någon stans?
Den 30 juni har den senaste filmen i Twilightserien, ”Eclipse”, ­premiär. Handlingen utspelar sig i avkroken i USA:s nordvästra hörn, strax väster om Seattle i Washington State. En plats som nu blivit ett populärt turistmål.

I reservatets enda butik, en lanthandel med tonvikt på försäljning av öl och chips, ligger vitlök i en korg direkt innanför entrén. ”Håll vampyrerna borta.” Prio ett i den dagliga handlingen.

Vi är i La Push, en av flera centrala platser i skymningslandet iTwilightböckernas och filmernas värld.

Solen är redan halvvägs nere i Stilla havet när vi checkar in på Ocean-Side Resort, Quileute indianernas näst efter fisket främs ta inkomstkälla sedan Stephenie Meyer med sina böcker plötsligt gjort denna avkrok i USA:s nordvästra hörn, strax väster om Seattle i Washington State, till ett turistmål.

I skymningen kör en och annan pickup, gärna med en stor hund eller åtminstone lite bråte på flaket. Tre indianer i 25-årsåldern kastar timme ut och timme in baseball till varandra, utan att säga ett ord. Att det blir mörkt stör dem inte. De verkar kunna se ändå.

Quileutelandet runt La Push är knäpptyst och idealiskt för mystik. Den karga, men storslagna, naturen gör förstås sitt. First Beach brer ut sig, korpsvart sand sträcker sig hela vägen bort genom mängder av drivved och ut till James Island där döda quileuter förr ”begravdes”, sittandes i sina kanoter i trädtopparna. Drivveden är de enorma Douglastallar som redan på 1980-talet fascinerade Twin Peaks-agenten Cooper.

Vi är i vampyrernas, vargarnas och indianernas land. Det är hit de många tusen ungdomar längtar som i måndags intog Hovet i Stockholm för att få en skymt av sina idoler ”Bella” och ”Jacob” och som nästa onsdag kväll står i kö när den tredje filmen i serien, ”Eclipse”, har världspremiär.

Parkvakten i Olympic National Parks informationscenter i Port Angeles förser oss med kartor och rabblar sevärdheter: Heta källorna i Sol Duc, regnskogarna i Hoh River och Quinault, laxfiske i älvarna, rafting, valskådning i La Push, vandringsleder, bergspumor, svart björnar, glaciären på Mount Olympic, beacher …

”Ja, och så vampyrer då?” Försöker vi.

”Ja, det är ju det vi plötsligt blivit berömda för. Åk till Forks och kolla”, säger hon lite urskuldande.

Vi åker till Forks, en halvtimmes färd från Quileuteindianernas reservat. Byn kan lätt karaktäriseras som en håla. En trist huvudgata, ett antal slitna småhus, många plåtskjul och rostiga bilvrak i trädgårdarna. Ett Sheriff’s Office, där ”Bellas” pappa är polischef. Samt en parallellgata där byns tre skolor ligger. Vi glider förbi Forks High där 17-åringarna Bella och Edward träffas för första gången. Perfekt miljö för ett drama där tristess utgör grogrund för fantasi.

Så mycket häftigare det blir när vi kommer ut i naturen. Förutom indianreservatet utgörs större delen av halvön Olympic Peninsula av ett naturreservat. Häftigast av allt är den tempererade regnskogen i Hoh. En mycket ovanlig klimatzon som bara finns här och i Patagonien i Argentina och på Nya Zeeland. Kylan från bergen möter värmen från havet, det myckna regnet skapar en våt miljö där mossor, lavar och ormbunkar under de ståtliga Douglastallarna skapar en trolsk och stundtals ogenomtränglig djungel.

Vi går en slipprig vandringsled genom skogen. Växter vi aldrig sett förr. Det är kanske just här världens just nu hetaste indian Jacob Black och hans vargflock utkämpar de hårda striderna med vampyrer för att rädda sin omöjliga kärlek Bella.

Tillbaka vid First Beach i La Push cirklar rovfåglar outtröttligt högt ovanför horisonten. Kanske de, som vi, väntar på att gråvalarna ska komma in till kusten för att i tidvattnets strömmar hitta mat.

Vi väntar. Men ingen val denna afton.

Inte heller en vampyr så långt ögat ser, men så är reservatet också den plats där vargflocken/indianstammens unga män härskar.

Vaktade av totempålar och två vargar målade på motellets vägg sitter vi länge och ser fullmånen sakta stiga.
Källa:www.dn.se

Varulv/Vampyrtrend i texas

 

Vill du vara trendig i Texas? 
Skaffa då gula linser och huggtänder. 
Varulvs-looken är het just nu, skriver The Sun.


 

Filmerna "Twilight" och "New Moon" har gjort huvudrollsinnehavarna Kristen Stewart, Robert Pattinson och Taylor Lautner till megastjärnor och med hjälp av bland annat tv-serien True Blood har vampyren verkligen fått ett uppsving de senaste åren.
En annan "art" som också förekommer i Stephenie Meyers vampyr-romaner och i filmen "The Wolfman" är varulven. Och i Texas finns nu gäng av tonåriga varulvar runt om i delstaten skriver The Sun.

 

Viftar på fejksvansar

 

Iklädda gula linser, huggtänder och svansar, samlas de i flockar och "är" varulvar.
- De går längs korridorerna och viftar med sina svansar. Det är lite skillnad från när jag var ung men de är inga bråkmakare, säger läraren Bill Hill till The Sun.
- Det här skapar tillhörighet. Du får vänner och du kan ge efter för din vilda sida, säger eleven Deikitsen "Lupus" Manley, 15, vid en skola i San Antonio, skriver The Sun.
Varulvsrörelsen fick dock ett litet bakslag när 23-åriga Wolfie Blackheart skar huvudet av en hund och sedan spred bilder på sig själv när hon kokade huvudet. Hon hävdar dock att hunden redan var död när den blev av med sitt huvud.
- Jag skulle aldrig döda en hund. Jag är en hund, säger Wolfie Blackheart i tidningen.

 

Källa:www.expressen.se

Trendigt eller töntigt med varulvslook?
Trendigt

Töntigt
Kanske delar av den, matchat på
rätt sätt...


Källa:www.expressen.se

Kristen Stewart: "Robert borde vara här"

Kristen Stewart och Taylor Lautner är i Stockholm för att marknadsföra den senaste Twilight-filmen "Eclipse". 
Nu berättar Kristen om saknaden efter påstådda pojkvännen Robert Pattinson. 
- Det känns konstigt att inte ha Rob här, säger hon.

Tonårsidolerna Kristen Stewart, 20, och Taylor Lautner, 18, är huvudrollsinnehavare i en av sommarens mest efterlängtade filmer - "Eclipse", tredje delen i Twilight-sagan.
I filmen spelar Taylor Lautner varulven Jacob som är förälskad i sin bästa vän, spelad av Kristen Stewart. Hon älskar i sin tur vampyren Edward, spelad av Robert Pattinson.
Pattinson och Stewart uppges även vara ett par privat. De har dock ännu inte velat kommentera romansen.

Pattinson spelar in film

Robert Pattinson är inte heller med på den europeiska pressturnén. Han spelar just nu in film i Kalifornien.
- Det känns konstigt att promota filmen utan den tredje. Det känns som att han borde vara här, säger Kristen Stewart.
- Vi saknar honom, men vi träffar honom snart, säger Taylor Lautner.

Twilight-fansen tar ställning

Kristen Stewart gör karaktären Bella Swan som fått ett enormt genomslag hos publiken.
- Till och med den snyggaste tjejen i skolan kan känna sig osäker i bland, säger Stewart.
- Jag tar med mig mycket av mig själv till alla roller.
Den trogna fanskaran tar ställning för vem som Bella ska välja som sin pojkvän. De är "Team Edward" eller "Team Jacob". Alltså Robert Pattinson eller Taylor Lautner.
Kristen Stewart berättar att hon känner som karaktären Bella.
- Vi står verkligen varandra nära, så jag står bakom hennes beslut. Och vi vet alla vad det är, säger hon.
"Team Edward" och Robert Pattinson alltså.

Källa:www.expressen.seGlöm inte att göra dessa sakerna när du går in på min blogg...

Hej! I detta inlägget ska jag berätta lite grejs som ni inte får glömma!!!


NR1...komentera
NR2...tipsa vänner, familj, släkt och folk som ser ut att gilla twilight (tipsa om min blogg menar jag)
NR3...komma tillbaka igen nästa dag såklart!!! det är nog den viktigaste saken, att komma tillbaka!!!
Kommer ni ihåg detta varje gång ni går in? Jag men va bra! Då får ni en twilightbild på rob, kristen och stephenie...
Kramar felicia!!!Twilight en miljardindustri

På några få år har Stephenie Meyers vampyrromaner blivit en global affärsindustri. Twilight-böckerna har sålts i över 85 miljoner exemplar och sagan är långt i från slut. Nästa vecka går den tredje filmen upp på bio och fler är på gång.
När den första boken i Twilight-serien kom för drygt fyra år sedan var det nog många inköpare som missbedömde efterfrågan. Science fiction-bokhandeln i Stockholm tog in omkring fem exemplar till huvudbutiken och till filialerna i Malmö och Göteborg, men fick snart tänka om.

–Twilight tog oss med överraskning. Vi har ganska bra koll i vår lilla värld, men vi hade inte tippat att vampyrer skulle bli nästa stora grej. Fast vi märkte rätt snart att något var på gång. Många verkar bli bergtagna och vill ha fler när de väl har börjat, säger Maths Claesson, butikschef på Science fiction-bokhandeln i Stockholm.

SF-bokhandeln har sålt närmare 2000 exemplar av den första boken på originalspråket engelska och ungefär lika många av de efterföljande tre titlarna, medan efterfrågan på de svenska översättningarna ligger lägre. Även nätbokhandeln Adlibris säljer en stor andel av Twilight-böckerna på originalspråk och har sett en ökade efterfrågan på de engelska utgåvorna för varje bok. Den fjärde och avslutande boken i serien, Så länge vi båda andas, har på svenska sålts i över 15000 exemplar hos Adlibris, att jämföra med den engelska utgåvan som sålts i dryga 12000 exemplar.

–Det beror säkert på att den engelska versionen kom ut ett halvår före den svenska. Många läsare kunde nog inte vänta så länge på att få veta hur det skulle gå för Bella och Edward, säger Pia Stoltz, försäljningschef på Adlibris.

Översättningsrättigheter för bokserien hade i början av året sålts till närmare 50 länder och hittills har 85 miljoner exemplar av Twilight-böckerna funnit sin ägare. År 2008 knep Stephenie Meyer de fyra översta pallplatserna på USA:s bästsäljarlista och intresset håller i sig – i den senast sammanställda veckostatistiken ligger den nyligen släppta kortromanen The short second life of Bree Tanner högst upp. Men Twilight-fenomenet rymmer mer än böcker.

–Twilight har blivit enormt. Det var ett litterärt fenomen från början, men när böckerna efter hand har blivit filmer växer det nästan okontrollerbart och går högre upp i åldrarna. Det är inte bara ungdomar som ser dem på bio, säger Patrik Andersson, marknadschef på Nordisk film i Sverige, som distribuerar Twilight-filmerna i Norden.

Han tror att den stundande tredje filmen, Eclipse, kan ta sig ännu högre vad gäller besöksstatistik, och det krävs om Twilight ska nå Harry Potters nivå på mellan 750000 och 900000 biobesökare per film. Nu är det egentligen bara en bärande bok i Twilight-serien kvar att filma, men den kommer delas upp i två filmer, där den sista ska produceras i 3D-format. Men om det verkligen blir den sista filmen återstår att se. Twilight är en kassako som kommer mjölkas så länge det går. Bella och Edward Cullen finns på påslakan, väskor, tröjor och nyckelringar, samt naturligtvis som dataspelskaraktärer och i serieversioner av romanen.

–Många varumärken vill liera sig med Twilight, men det är en liten oberoende filmstudio (Summit) som står bakom filmerna, så de har inte hunnit med i den takt som fenomenet har vuxit i, så det lär komma mer, säger Patrik Andersson.

SF-bokhandeln har också haft svårt att hitta återförsäljare av Twilight-prylar, men de saker som finns går bra – särskilt nu i samband med fan-eventet, berättar butikschefen Maths Claesson.

–Det är en massa tjejer här i Twilight-tröjor och med förväntan i ögonen. Jag har just sålt ett Twilight-paraply till två tjejer som skulle till Hovet. De var nästan självlysande av glädje.Källa:www.svd.se

Söta vampyrer (Edward och bella på bilden?) i manga


RECENSION:
Grattis alla fans som orkar höra historien en gång till, skriver Malin Nauwerck om Om jag kunde drömma (oftast kallad Twilight) som grafisk romanManga är inne. Vampyrer är inne. Vampyrmanga är inne. Slutsats: det är läge att göra världens mest populära vampyr-franchise till grafisk roman i mangastil.

Om jag kunde drömma (del 1) är första hälften av romanen med samma namn (dock kallad Twilight av alla utom förlaget). Den säljs in som författarens egen vision, ”Stephenie Meyers inre bilder av Twilight-sagan”. Och lyckligtvis föreställde sig tydligen Stephenie Meyer sina vampyrer i mangastil. Eller nästan i alla fall; sättet att teckna kallas ”manhwa” och kommer från Korea. Trots de många likheterna med manga finns ett par tydliga skillnader: för det första läses boken från vänster till höger, för det andra är gestalterna, trots överdimensionerade ansikten och ögon, mer realistiska i proportionerna.

Resultatet blir ungefär en söt blandning av Sailor Moon och Min häst. Mindre snygg är själva textningen (kursiv Times New Roman) och pratbubblorna som på ett ogenomtänkt sätt ofta skymmer gestalternas ansikten.

Tecknaren Young Kim har fått skapa helt nya versioner av de världskända huvudpersonerna, och det märks att formatet påverkar tolkningen.
Vampyren Edward blir dyster, storögd manhwa-pojke och hjältinnan Bella utagerande på typiskt mangamanér. Det vill säga, det slås argt i dörrar medan tårarna sprutar åt alla håll och håret fladdrar över boksidorna.
I övrigt används serieformen mestadels på ett smart sätt. Drömmar återges i suggestiva kollage från Bellas perspektiv och blodet droppar rött i en svartvit värld.

Tyvärr vilar berättandet oftare på en tung, inre monolog som är ordagrann från förlagan, komplett med taffliga metaforer (Edward: ”du är mitt favoritheroin”) och oidiomatisk översättning (Bella: ”jag är så lättläst. Min mamma kallar mig för sin öppna bok”). Men med från originalet följer också den romantiska laddning vilken blivit seriens signum och som garanterat kommer fortsätta att trollbinda.

Så grattis alla fans som orkar höra historien berättas ytterligare en gång. Nästa: diktsamling eller musikal?


Twilight-fansen är som galna fast glada det är dom ju åxå!!!

En projicerad bild på Taylor Launtners bara överkropp får "Twilight"-fansen att skrika högt.
Stämningen på Hovet är på topp när de svenska "Twilight"-fansen har samlats för att få en skymt av idolerna Kristen Stewart och Taylor Lautner.
- En del har köat sedan klockan 7 i morse, säger Expressens reporter David Lillemägi som är på plats bland fansen. 


"Twilight"-stjärnorna Kristen Stewart och Taylor Lautner är i Stockholm för att göra reklam för "Eclipse", den tredje filmen i vampyrserien "Twilight", där Bella, spelad av Kristen Stewart förälskar sig i den snygge vampyrhunken Edward Cullen, spelad av Robert Pattinson.
9000 biljetter har släppts till "Twilight"-kvällen på Hovet där de svenska fansen ska få möta två av filmens stora stjärnor i kväll. Den tredje huvudrollsinnehavaren Robert Pattinson är inte med under Sverigebesöket, men när det projiceras bilder på honom i lokalen skriker fansen av glädje.
- Det är helt galet, berättar Expressens reporter David Lillemägi som befinner sig i lokalen.
Med regelbundna intervaller hörs glädjefyllda skrik från den entusiastiska publiken. Källa:www.expressen.se


Twilight-fansen ställer höga krav

Twilight-serien är inte bara en av tidernas mest framgångsrika bok- och filmsviter. Det är också ett exceptionellt exempel på hur ett mediebolag kan dra nytta av en fankult. 

Måndag eftermiddag, och klungor av tonårstjejer bildar en gles kö till Hovets entré. På onsdag i nästa vecka har Eclipse, den tredje filmen i den storsäljande Twilight-serien, premiär. Det föregås av ett evenemang där filmbolaget har bjudit in alla som tidigare i år var beredda att köa för en gratisbiljett till en kväll med skådespelare på plats, förhandsklipp och artister som svenske Eric Saade på scen.

Ett skolexempel på hur man skapar en händelse som är omöjlig att strömma från internet kring en medieprodukt.

Måndagskvällens fan-festivitet på Hovet föregås av en presskonferens på Grand Hôtel. Ett 80-tal nordiska journalister delar under en halvtimme på de två skådespelarna Kristen Stewart och Taylor Lautner, som spelar huvudrollen som blivande vampyren Bella respektive varulven Jacob.

Frågorna är en sedvanligt disparat kompott av metaundringar ("Vad tycker du om att din rollfigur aldrig får tjejen?"), semiprivat ("Hur känns det att vara en förebild?") och det rent bisarra ("Hur känns det att vara i Sverige och köra Volvo?").

Stewart och Lautner, 20 respektive 18 år gamla, med tre års arbete med de hittills inspelade Twilight-filmerna i ryggen, återkommer till fansens betydelse för seriens framgång.

När någon frågar vad det "mest galna ett galet fan" har gjort blir svaret från Kristen Stewart ett "vi föredrar att säga entusiastiska fans", och en kort historia om en tjej som knackade på hennes hotellrum för att be henne tända en cigarett.

De berättar att de båda kollar fanklipp på Youtube.

– Trailrarna för filmerna – de är bättre än de riktiga! De som gör dem, de borde få jobb, utbrister Kristen Stewart.

Till grund för fanengagemanget ligger den höga identifikationsfaktorn i Stephanie Meyers böcker, tror de.

– Jag kan jämföra böckerna med delar av mitt liv. Och så är det ju spännande med det övernaturliga elementet, säger Taylor Lautner.

– Jag tror att vilken 17-årig tjej som helst skulle kunna spela Bella. Man behöver bara bära med sig det man känner när man läser boken till inspelningen, säger Kristen Stewart.

Utanför Hovet sitter Anna Hedberg, 14, Annika Hobert, 14, Simona Cucarano, 17, och Jannika Gyllner, 17, på filtar utlagda på asfalten. Jannika Gyllner är trött, hon har väntat sedan söndag kväll. De andra kom tidigt på måndagmorgonen.

Jag frågar dem hur viktiga de – som är beredda att sitta här och vänta, och prata med mig om det – är för Twilights framgångar.

– Jätteviktiga, så klart. Om inte vi hade tyckt om filmerna så hade det ju aldrig gått, säger Samira Cucarano.

– Det har blivit så stort eftersom man blir beroende av historien när man börjar läsa. Man måste få reda på hur det går för deras kärlek, säger Anna Hedberg.

De fyra börjar diskutera Eclipse, den stundande filmen.

– Man får inte ha för höga förväntningar, då blir man besviken. Jag blev besviken på New Moon, säger Jannika Gyllner.

– Men den är ju jättebra!, invänder Annika Hobert.

– Jo, men jag hade extremt höga förväntningar, svarar Jannika Gyllner.                                             Källa:www.svd.seNy Twilight-tröja på lindex

Ja, den här tröjan kommer inom kort att finnas på Lindex för 149kr! Man kan köpa den på nätet här!

men annars så kan jag bara säga att de får in den den närmsta veckan!Jag tycker att den är jättesnygg! Vad tycker ni?

källa:thetwilightseries.blogg.se

Stephenie Meyer: ”Bree Tanners andra liv”


Nya Twilightboken är lite hårdare, mörkare och mer actionfylld än de tidigare. Här finns en genretypisk brist på impulskontroll som får Helena Lindblad att undra om alla vampyrboksförfattare är tonårsföräldrar.


Den nyfödda tonårsvampyren Bree Tanner, rödögd och med en brinnande blodtörst pumpande i strupen, dyker upp för första gången i den tredje Twilightboken ”Eclipse” (”Ljudet av ditt hjärta”). Hon är en ofrivillig soldat i den armé som den hämndlystna vampyren Victoria skapar för att komma åt romankvartettens mänskliga hjältinna Bella. En streetsmart tjej som i sin mänskliga gestalt var en hemlös unge på Seattles gator på flykt undan en misshandlande farsa. Tänk rödhåriga och kaxiga Jessica i tv-serien ”True Blood”, den hygglige hjältevampyren Bill Comptons vilda protegé, så förstår ni typen.

Som vampyr bevarar Bree en smula av sitt goda förstånd, lierar sig med snygge och smarte Diego och förstår ganska snart att hon och de andra ”nyfödda” är lurade att bli kanonmat i en strid de inte kan överblicka. Ändå kan hon inte dra sig ur den dödsdömda fighten.


Gå inte på det här pr-tricket

RECENSION: Stephenie Meyer, författaren till framgångssagan Twilight, fördjupar sin vampyrmytologi med romanen om Bree. Men boken är ett girigt svek mot fansen, skriver Malin Nauwerck.

 

Pappersutgåvan av Bree Tanners andra liv släpptes simultant över hela världen två dagar innan den digitala. På sin hemsida har Stephenie Meyer kallat Bree Tanner för en gratis gåva till fansen. Det kanske är lite att ta i, även om man under blinkande uppmaningar att köpa boken kan läsa den online under begränsad tid (ungefär en månad). Det går inte att ladda ner texten som e-bok och det går inte att skriva ut den.

Bree Tanner ska framför allt förståssom ett komplement till böckerna och filmerna. I seriens tredje del hotas Bellas och Edwards kärlek av en armé av nyfödda vampyrer, skapade av de tidigare böckernas antagonist Victoria. Dessa nyfödda som har valts ut bland de från samhället utstötta, är okontrollerbara, blodtörstiga och lättmanipulerade. Bland dem finns Bree, en femtonårig flicka på rymmen. Gradvis börjar hon upptäcka det som läsaren redan vet genom tidigare böcker. Att den verkliga berättelsen oftast utspelar sig ovanför Brees förståelsehorisont blir lite ologiskt och understryker textens osjälvständighet i förhållande till serien. Fördelen är att Meyer genom Bree fördjupar sin vampyrmytologi. Exempelvis återkommer idén om att solljus får vampyrernas skinn att gnistra som diamanter på ett kreativt sätt.

Det sägs ofta elakt att Bella Swan, seriens protagonist och hjältinna, är ett romantiserat porträtt av Stephenie Meyer själv. Utifrån detta perspektiv blir kärleken till vampyren Edward en mormonsk kvinnas gumsjuka fantasi. Men Meyer har också idealiserat Bella genom att iklä sig rollen av Edward och Jacob. När hon tar detta vidare och skriver utifrån mördarvampyren – Bellas förvridna spegelbild – blir historien mörkare. Det är visserligen en lättnad att slippa Cullenfamiljens lyckoliv i materiellt överflöd. Däremot försvinner all potential till verklig svärta i och med att Meyer aldrig kan låta någon av sina hjältar vara moraliskt depraverad. Hon gör en poäng av att Bree, till skillnad från de mest utflippade nyfödda, inte är något ”knarkluder” utan en streetsmart, bokläsande tjej. Och eftersom familjen Cullen inte får framstå i dålig dager välkomnar Bree förstås sin egen död och gör den därmed till bagatell.

Ett återkommande problem med Twilight-serien är att den ofta inte bedöms utifrån sina egna förutsättningar. Man frågar sig vem recensionerna skrivs för – fenomenet kommer ju inte att försvinna hur många ettor och tvåor än film- och litteraturrecensenterna delar ut. Men just med lojaliteten med fansen i åtanke blir det uppenbart att Bree Tanners andra liv är ett girigt svek. Ett billigt sätt att fylla i några av seriens många logiska luckor, ett marknadsföringstrick för Eclipse som har premiär i slutet av juni. Och hur många sidor är Edward med? Svar: 16. Dessutom lyckas han här inte framkalla någon ilning längs ryggraden.

Källa:www.unt.se

Josefine får träffa Twilightstjärnorna

Hallå där...Josefine Wilhelmsson, 19, från Månsarp, som vunnit två VIP-biljetter i Jnytt:s och SF:s tävling och som därmed får vara på plats på Hovet i Stockholm 21 juni när Twilight-fans får träffa skådespelarna Taylor Lautner och Kristen Stewart.

- Det känns roligt, det är inte varje dag man vinner en tävling så ofta.

Du har vunnit två biljetter, vem ska du ta med dig?
- Min bästa kompis, såklart. Hon heter Lamija Diana.

Vad ser du mest fram emot med kvällen?
- Att träffa skådespelarna och kanske få ställa några frågor till dem också.

Till sist, vad önskar du dig mest just nu?
- En utlandsresa till Thailand.

 

Källa:www.jnytt.se


Artisterna klara för hovet

Det har nu blivit bekräftat vilka artister som kommer att uppträda på Hovet under Twilight Fan Event på måndag: 
Not Without Grace, Armand Mirpour, Le Kid och Eric Saade kommer att vara på plats!
Eric Saade var ju rätt otippat, men det blir nog bra det med. Lite märkligt att Nordisk Film skrev i det allra första pressmeddelandet att artister från soundtracken skulle uppträda, men så är det ingen. Men men, säkert ett missförstånd bara.
Källa:twilightmovie.blogg.se/

The Twilight Saga: Eclipse Movie Clip: Doesn't He Own a Shirt?


Kristen Stewart: Det var jobbigt att kyssa Taylor Lautner "VIDEO"


Taylor & Kristen är i Berlin!

 

Snart är dom hääääär!


Källa:twilightobsession.blogg.se/


Twilight kammade hem en massa priser på mtv galan

Den andra filmen i Twilight-trilogin, New Moon, kammade hem flest priser i filmgalan MTV Movie Awards, som ordnades i USA i går.

New Moon vann fem priser och kammade hem priset i kategorin för bästa film. Kirsten Stewart och Robert Pattinson, som spelar huvudrollerna i filmen, vann kategorierna för bästa manliga och kvinnliga skådespelare. 

Filmgalan är främst riktad till tonåringar och personer i tjugoårsåldern.
källa:svenska.yle.fi

Robert Pattinson:Jag kommer att dö innan jag blir 30

Robert Pattinson gick från okänd brittisk skådespelare till världsstjärna efter Twilightfilmerna. Nu är han rädd för att dö innan 30.
 

Den 24-årige Pattinson har inte mycket att klaga på. I en intervju med tv-programmet Nightline säger han enligt Usmagazine.com:
- Om så många bra saker händer, då kommer jag dö innan 30. Jag tror det är guds sätt att säga: ”Hej, du skulle inte ha bett om så mycket.”

"Gömma sig"

Fast Robert Pattinson stortrivs som världskänd skådespelare. 
- Skulle mina framtida barn fråga om de ska försöka bli skådespelare skulle jag svara: Ja, det är underbart, du behöver inte göra någonting.
Det enda han saknar är att kunna promenera runt i städer själv. 
- Jag kan inte göra det längre utan att bli lite paranoid. Men man blir bättre på att gömma sig, säger Twilight-stjärnan enligt Usmagazine.com.


Kristen Stewart: Det var jobbigt att kyssa Taylor Lautner

I tredje "Twilight"-filmen kysser Bella sin varulvsgranne Jacob. 
En kyss som flera fans har väntat på, men Kristen tyckte inte att det var en lätt scen att spela in. 
- Det är så mycket emot allt som Bella alltid har varit, säger Kristen Stewart enligt Usmagazine.com.

I "Twilight Eclipse" har Kristen Stewart några intima scener med motspelaren Taylor Lautner. Något som den 20-åriga skådespelerskan inte var helt bekväm med. 
- Taylor och jag har haft så kul med de här scenerna, eftersom våra intima scener är så få och inspelade med så långa mellanrum - och konstiga, säger Kristen Stewart.

 

BÄSTA KYSSEN

Men det finns en scen som Kristen tyckte var rolig att spela in. När Bella sover mellan Edward (Robert Pattinson) och Jacob (Taylor Lautner) i ett tält och måste ligga nära Jacob för att behålla värmen. 
- Bella ville alltid att Jacob och Edward skulle komma överens och det är kul att det händer medan hon sover mellan dem, säger Kristen enligt den amerikanska sajten Usmagazine.com. 
På frågan vem som är bäst på att kyssas vill inte Kristen välja mellan Taylor och Robert, utan väljer i stället en annan före detta motspelare, 
- Jag kommer att säga Dakota Fanning, eftersom det blir enklare så.


Taylor tappar musklerna

18-årige Taylor Lautner, som bland annat spelar Jacob Black i ”Twilight”-filmerna, har blivit en sexsymbol världen över, mycket tack vare sin omtalat biffiga överkropp.

Men att hålla sig tillräckligt muskulös för rollen är inte det lättaste. Lautner avslöjar nämligen att han förlorade sina muskler inför inspelningen av ”Eclipse”, den tredje filmen i succéserien. Och han fick jobba hårt för att komma tillbaka till varulvsformen.Twilight-abs Taylor Lautner på omslaget av Rolling Stone.

– Vi har varit så upptagna med att marknadsföra filmerna att jag inte har haft tid att gå till gymmet. Jag hinner inte äta och det resulteraterade i att jag har gått ner 2,5 kilo. Det är jättesvårt att gå upp de kilona igen, säger han enligt Access Hollywood.

Taylor Lautner säger sig också vara hjärtligt trött på att all uppmärksamhet han får för sin kropp.

– För mig handlar det handlar bara om en karaktär som jag spelar, säger han.


'Breaking dawn' blir till två filmer

Nu bekräftas ryktena att den fjärde Twilight-filmen ”Breaking Dawn” delas upp i två delar.

 

Summit Entertainment bekräftar nu att ”The Twilight Saga: Breaking Dawn” kommer att delas upp och blir två separata filmer.

Oscarsbelönade Bill Condon, som regisserat de tidigare Twilight-filmerna, skrev på för en fjärde film men visste antagligen hela tiden att det skulle bli två.

”The Twilight Saga: Breaking Dawn” beräknas ha amerikansk premiär 18 april 2011.

Men innan det går den tredje filmen, ”Eclipse” upp på svenska biografer den 30 juni.


Källa:www.aftonbladet.se ps jag glömde skriva att www.aftonbladet.se åxå är källa till förra innlägget...

Kristen Stewart förföljd av stalker

Den unga "Twilight"-stjärnan Kristen Stewart, 20, har fått uppleva baksidan av kändisskapet. Skådespelerskan trakasseras på telefon av en mystisk kvinnlig person.

– Jag har fått en galen stalker. Jag är ganska säker på att det är någon tjej som har fått mitt nummer från någon jag gick i skolan med som typ tänker att ”Jag har Kristen Stewarts nummer”, säger hon till brittiska Elle.

Ska byta nummer

Kristen känner sig inte så pass hotad att hon tänker byta nummer. I det stora hela försöker hon leva så normalt som möjligt trots sitt kändisskap som bara växer och växer. 
I slutet av juni har den tredje ”Twilight”-filmen ”Eclipse” 
premiär och med tanke på hysterin kring de andra filmerna så kan Kristen kanske behöva förbereda sig på ytterligare en och en annan stalker med tanke på filmernas popularitet.Boken om Bree gör ingen glad

Marknadsföringen är genial. För ”Twilight”-fansen är juni 2010 en enda lång julafton. n n Nöjesbladets Sandra Wejbro har sträckläst ”Bree Tanners andra liv” – den första boken i vampyrserien som getts ut på två år.

 

 

Det ska sägas direkt – Stephanie Meyers nya bok är snarare en lång novell än en fristående roman. Sagan har officiellt förklarats som avslutad.

Den välvilliga tolkningen till lördagens boksläpp är att författaren vill ge en extra present till sin lojala läsarskara (i morgon kan den läsas gratis på Meyers hemsida). Den mer cyniska tolkningen är att boken ingår i marknadsföringen av filmen ”Eclipse” som har premiär den 30 juni.

 

Filmen ”Eclipse” och boken ”Bree Tanners andra liv” hänger nämligen ihop. I boken ”Eclipse” attackeras människan Bella Swan och hennes kärlek, vampyren Edward Cullen, av en armé ”nyfödda” vampyrer.

Den ”goda” vampyrfamiljen Cullen försöker förgäves rädda en ångerfull nyfödd som heter Bree. Hon förekommer i så få scener i boken att även fansen haft svårt att minnas henne.

David Slade som regisserat ”Eclipse” ville ha med mer av de nyfödda i filmen. Då fick han läsa ”Bree Tanners andra liv” som Meyer ursprungligen skrivit till en kommande ”Twilight”-guide.

Historien om Bree är mörk. Inte minst vet man redan innan att det kommer sluta eländigt.

Lägg till en tragisk kärlekshistoria, mördade människor och nyfödda vampyrer som sliter kroppsdelar av varandra.

Bokens största problem är att man aldrig kommer särskilt nära Bree. Meyer har själv sagt att hon i efterhand ångrat att hon tog livet av Bree i ”Eclipse”. Nu lämnas jag med känslan av att boken endast väckt fler frågor. Att jag blivit snuvad på något.

Jag saknar också det som ger liv åt resten av ”Twilight”-serien – nämligen den allvarliga behandlingen av svåra ämnen som kärlek och död. Är det okej för Bella att ge upp sitt mänskliga liv för Edwards skull? Vad är godhet – och vad är ondska? Kan man verkligen älska två personer på samma gång?

 

Samtidigt slipper jag det sämsta med serien. Språket är fortfarande funktionellt, men mindre emotionellt och utan de upprepningar som fått mig att ropa efter hårdare redigering. Böckernas konservativa stråk, Bella och Edwards ohälsosamma beroendeförhållande, övertydligheten.

Jag blir varken särskilt glad – eller upprörd över boken om Bree.

Det är helt enkelt en underhållande bagatell och ett bihang till filmen ”Eclipse”.

 

källa:www.aftonbladet.se


här är den sissta bilden!!!


Förlåt

hej Allihopa! Jag är så ledsen


att jag inte har skrivit något,


men jag har harft mycket läxor...


jag lovar att jag ska


skriva MINST 10 inlägg i veckan


under sommsrlovet (som


börjar på onsdag) och jag ska


skriva så mycket jag hinnernu innan åxå!!! Jag ska lägga


upp en bild på Cullens. Jag tycker i alla fall att den är

fin!!!


Allt fick inte plats. det blev

något fel så det fick

inte plats fler bilder och

det fick inte plats mer

text... Jag fick radera en

bild för att få plats med

denna texten... jag lägger

upp den i ett annat

inlägg!och sen en annan fin bild...
och en till...
och ännu en...
och en till...

Eclipse Clips


Edward från Twilight till New Moon


Julia släpper ett helt nummer om bara eclipse i sammband med premiären!!!!!!
Tidningen JULIA kommer släppa ett hett Eclipse nummer i samband med premiären av filmen i slutet av juni. Nu vill dom att fansen röstar fram vilken den sista postern ska bli som kommer tryckas i tidningen, så gå in här och rösta självklart på den med Robert på. Så får vi hoppas på att det är den ni får i alla era tidningar längre fram i sommar!
Källa:http://robertpattinson.blogg.se/

Nytt info :'( Stackars alla som är under 13 och skulle gå :'(

I samband med sitt Stockholmsbesök inför premiären av The Twilight Saga: Eclipse närvarar Kristen Stewart (Bella) och Taylor Lautner (Jacob). De kommer att medverka i en frågestund inför alla fan på Hovet i Stockholm. På programmet står dessutom livemusik från filmerna och en första exklusiv visning av klipp från The Twilight Saga: Eclipse.  Åldersgräns för att få delta på Hovet är 13 år.

 

Vilkket betyder att lilla 11 åriga jag INTE FÅR GÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Datumen du inte vill missa!!!!

2 juni: Biljetter till midnattsvisningen (Twilight Movie Night) släpps på sf.se.

2 juni: SF.se tävlar ut 600 biljetter (100 VIP-biljetter, 500 läktarbiljetter) till fan-eventet på Hovet. För att kunna deltaga måste du vara medlem på Bioklubben. Länk här.

3 juni: Biljetterna till fan-eventet släpps i Göteborg, Malmö och Stockholm.

5 juni: “Bree Tanners andra liv” (The Short Second Life of Bree Tanner) kommer ut i Sverige.

9 juni: Eclipse-soundtracket kommer ut i Sverige (en dag senare än i USA).

9 juni: Medlemmar på Bioklubben kan börja boka biljetter till de “vanliga” föreställningarna av Eclipse-filmen.

11 juni: Biljetter till de vanliga föreställningarna av Eclipse-filmen börjar säljas på sf.se.

21 juni: Kristen Stewart & Taylor Lautner besöker Stockholm. De deltar på ett fan-event på Hovet.

29 juniTwilight Movie Night (midnattsvisning av “Eclipse”) i flera städer.

30 juni: The Twilight Saga: Eclipse har premiär i Sverige!!

Källa:www.twilightsweden.se/Påminnelse :P

01 JUNE, 2010

Vi vill påminna er om att biljetterna till midnattsvisningen den 29 juni (då man kommer att få se Twilight+ New Moon och Eclipse, “Twilight Movie Night”) har släppts på sf.se i dag!


Ett exakt klockslag är inte bekräftat och det kan hända att biljetterna släpps olika tider i de olika städerna.

Som ni kanske minns, förra året var intresset för biljetterna till “New Moon” så stort att sf.se kraschade!

Biljetterna kostar 275 kr/ stÅldergränsen för Twilight Movie Night är 15 år pga att Twilight-filmen är från 15 år. En åldersgräns på “Eclipse” har ännu inte satts.

Klicka här (eller på bild) för att komma till sf.se där man kan köpa biljetterna. Där finns även en lista över vilka städer som kommer att ha midnattsvisningen.

 

Källa:www.twilightsweden.se/RSS 2.0