Tinsel Korey(Emily) Har gjort ett cover på "Never think" av Robert Pattinson

Tinsel Korey(Emily) har gjort en annan version av "Never think" (orginalet sjungs av Robert pattinson) och så här lät det:
Här är orginalet med Robet pattinson:

Hoppas ni gillar det!

Paparazzi förstörde Robert Pattinsons helg

Robert Pattinson hade en fruktansvärd helg trots alla ansträngningar för att undvika paparazzi, men alla försök var meningslösa. Twilight-stjärnan jagades i Venice och Malibu, med dussintals fotografer väntande utanför medan han försökte att njuta av sin helg. I slutet av kvällen, verkade Robert tröttnat och begärt att fotograferna skulle lämna honom i fred. Paparazzi stod kvar, ställde frågor som "Har du haft en rolig dag på stranden?"


 

Robert bestämde sig för att konfrontera fotograferna, säger "jag menar, allvarligt, titta bara på er själva för en sekund. Du har en miljon bilder." Han bad dem också att lämna honom så att han kan köra hem utan att oroa sig för att vara förföljd. Robert väntade i ca 45 minuter på att paparazzi skulle lämna honom, men ingen flyttade på sig. Nu påstår en av fotograferna att Robert körde in i hans bil när han försökte lämna paparazzi-gänget. Roberts talesman förnekar dock detta. "Robert körde ut från en parkeringsplats efter en lugn dag i Malibu och var obarmhärtigt översvämmad av paparazzis," "Han har ingen kännedom om att han stötte eller skadade en annan bil i processen. Berättelsen har tillverkats för rubriker."

Examiner.com har postat en video som ger en aning om vad Rob höll på med. Webbplatsen säger att videon är från helgen. Händelsen kommer i samma veva som rykten om att det skulle vara slut mellan Robert Pattinson och Kristen Stewart. Enligt rapporter vill R-Patz gärna fortsätta att vara singel. Rapporter tillade emellertid att Kristen var trött på att Robs konstiga beteende, och därför har beslutat att fortsätta sin relation med Taylor Lautner och hoppas att detta gör Rob svartsjuk. Om man ska tro på dessa rykten så verkar planen stämma.

 

Källa: www.timenewsline.com

 

 

Stackars Robert!!!! Det kan inte vara lätt att vara kändis som han!! Och alla dessa rykten! Låt honom vara ifred för guds skull!


Sött och farligt par

Robert Pattinson & Kristen Stewart


Robert Pattinson och Kristen Stewart tagit hjärtan av miljontals fans efter att ha spelat ledande roller "Twilight Saga". Och gissa vad? Skaran "fans" inkluderar även kändisar.

Courteney Cox-Arquette, stjärnan i TV-serien"Cougar Town" medger att hon blev lite småkär i Robert Pattinson efter att ha sett en av hans bilder.

Courtney berättade för Access Hollywood"(eller) Robert Pattinson. Oj, han är söt. Hur gammal är han? Jag såg en bild av honom och han såg farlig ut."

Farlig? Nice ordval, älskar det!

 

Robert Pattinson och Kristen Stewart är båda upptagna med sina nya icke-Twilight filmer. Rob's senaste observation var i Georgien där han filmade "Water for elephants"-scener. Samtidigt arbetar Kristen för närvarande med"pre-produktion" (Boot Camp / verkstad) av sin nya film "On The Road ", som kommer att börja spelas in i augusti.

källa: www.sassyqarla.com

Robert Pattinson i filmen "Little ashes"

Så här är vi inte vana att Robert Pattinson ser ut.
Här är en trailer från filmen "Little Ashes" från 2008Trött Kristen tappar tråden


Din snabbguide till ”Twilight”-sagan

Twilight-sagan:

”Twilight” (”Om jag kunde drömma”), 2005.

”New moon” (”När jag hör din röst”), 2006.

”Eclipse” (”Ljudet av ditt hjärta”), 2007.

”Breaking dawn” (”Så länge vi båda andas”), 2008.

”Midnight sun” (ej släppt)

”Bree Tanners andra liv” (kom ut 5 juni)

 

Tre filmer (”Twilight”, ”New Moon”, ”Eclipse”) och två till planerade på sista boken ”Breaking dawn”.

 

 

 

Vampyrturister.
  Forks: Den regniga lilla orten med 2 000 invånare i delstaten Washington i USA där Bella bor. Orten har extremt få soldagar och är därmed perfekt för vampyrer. Har blivit ett populärt turistmål bland ”Twilight”-fans.

 

  OME: ”Oh my Edward”. Uttryck som används flitigt av ”Twilight”-fans i stället för det vanliga ”OMG (Oh my God)”.

  Volturi: Vampyrvärldens ledare som levt i över 3 000 år och vakar över sina fränder. De arbetar för att upprätthålla vampyrernas lagar – den viktigaste av dem är att se till att hemlighålla vampyrernas existens.

 

 

 

  Stephanie Meyer: Den 36-åriga författaren till bokserien är medlem av Mormonkyrkan och bor med sin man och tre barn i Phoenix, Arizona. 2003 var hon hemmafru och drömde en natt om en människa som blir kär i en vampyr. Tre månader senare var den första boken, ”Twilight”, klar. 14 av 15 bokförlag som fick läsa den tackade nej. Bokserien har sålt i över 85 miljoner exemplar.

Vem är Bella Swan? (spelas av Kristen Stewart)

17 år gammal flyttar hon från mamma Renee i Arizona till pappa Charlie som är polis i Forks. Hon är en girl-next-door-tjej i jeans som alla killar i hennes nya skola blir intresserade av. En av dem är Edward.Vem är Jacob Black? (spelas av Taylor Lautner)

Bellas bästa vän som är 16 år gammal och uppvuxen i indianreservatet La Push. Eftersom hans släkt härstammar från vargar börjar han plötsligt växa snabbt och förvandlas till varulv. Han blir också förälskad i Bella.

Team Jacob är de fans som tycker att Bella ska välja JacobVem är Edward Cullen?
(spelas av Robert Pattinson)

Föddes 1901 men förvandlades till vampyr och är för alltid 17 år gammal. Med sin vampyrstyvfamilj (pappa Carlisle, mamma Esme, syskonen Jasper, Rosalie, Emmett och Alice Cullen) lever han bland människorna, är ”vegetarian” (dricker bara djurblod) och försöker undgå upptäckt. Han har marmorhy och topasfärgade ögon. Han kan läsa allas tankar – utom Bellas.

Team Edward är de fans som tycker att Bella ska välja Edward


”Twilight”-karaktärerna Jacob, Bella och Edward.
Jacob, Bella och EdwardKälla: Aftonbladet


Robert Pattinson om ’Eclipse’ och varför frieri är ett bra raggningsknep


HOLLYWOOD. Triangel­dramat i nya ”Twilight”­filmen, ”Eclipse”, spred sig utanför filmduken.

När Kristen Stewarts heta scener med Taylor Lautner skulle spelas in stängdes Robert Pattinson ute.

 

Autografjägarna balanserar på gränsen till Four Seasons infart i Beverly Hills. I skuggan längs murarna smyger paparazzi och utanför den ljusa svit där Nöjesbladet träffar Robert för en Sverigeexklusiv intervju vaktas dörren av två biffiga dörrvakter.

Det är med andra ord en helt vanlig dag i den 24-årige stjärnans liv.

Han har haft det såhär sedan han i första ”Twilight”-filmen satte alla tonårstjejers hjärtan i brand med sitt rollporträtt av den vidunderligt romantiske vampyren Edward.

– När jag gjorde ”Twilight” hade jag ingen aning om att det skulle bli så stort. Jag trodde att det skulle bli en mycket mörk, kultig variant av en vampyrs kärlekshistoria.

– I stället blev det den här jättegrejen.

Han skakar på huvudet och kör handen genom håret.

– Men man får surfa på de vågor som kommer. Jag kan inte påstå att jag haft något emot att medverka i en sån succé. Det är underbart.

Utmanas av rivalen

I del tre utmanas Edward om kärleken till Bella av vargen Jacob (Taylor Lautner).

Men när Bella hotas till livet av en grupp vampyrer tvingas de båda hunkarna till gemensam sak för att rädda henne.

För de tre huvudrollsinnehavarna bjöd den ändrade dynamiken inte enbart till förändringar på vita duken.

– Det är konstigt, säger Robert.

– Deras kysscener filmades alltid när jag inte jobbade. Det kändes verkligen som att de bedrog mig.

Han skrattar.

– Varje gång jag var ledig misstänkte jag att de gjorde något. När jag kom till jobbet nästa dag sa jag, ”Nå – hur var det?”

Han blir allvarligare när verklig otrohet från det motsatta könet kommer på tal.

– Jag har aldrig träffat någon kille som accep­terar det med styrka och värdighet.

Vill ha en rolig tjej

Och han är inne på samma spår när han resonerar om vad som dödar romantik.

– Oärlighet, säger han efter lite betänketid.

– Oärlighet och lögner.

På frågan vad han söker i en tjej skiner han upp.

– Hon måste vara rolig. Det är det viktigaste. Och så får hon inte skrika mycket. Det är otroligt avtändande och kan driva mig till vansinne.

Ett bärande tema i ”Eclipse” är äktenskap. Robert tycker att ”Twilight”-filmerna förändrat hans syn på det.

– Jag har blivit gammalmodig. Det känns nästan som om jag är medelålders nu.

– För övrigt tycker jag att ”Vill du gifta dig med mig?” är en oerhört bra raggningsreplik. Det ligger en våldsam kraft i det.

”Vill du gifta dig med mig?” är en grym raggningsreplik enl
  ”Vill du gifta dig med mig?” är en grym raggningsreplik enligt Pattinson. ”Det ligger en enorm kraft i det”, säger ”Eclipse”-stjärnan.
Foto: magnus sundholm
Lautner och Stewart på ett pr-event i Stockholm.
  Lautner och Stewart på ett pr-event i Stockholm.
Foto: björn lindahl
Lautner, Stewart och Pattinson hamnar i ett triangeldrama i
  Lautner, Stewart och Pattinson hamnar i ett triangeldrama i ”Eclipse”.
Foto: KIMBERLEY FRENCH


http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article7395031.ab

Finns det någon som skulle vilja gifta sig med Robert Pattinson där ute?


Smygkolla på Eclipse...

Här kan du smygkolla på Eclipse.....

http://tvshack.cc/movies/The_Twilight_Saga__Eclipse__2010_/a:124327/Nikki Reeds egen blogg

Här är en länk till Nikki Reeds egna privata blogg.

Enjoy! :)

http://iamnikkireed.com/


lite om Jodelle Ferland (Bree tanner)

Jodelle Micah Ferland, född 9 oktober 1994, är en kanadensisk barnskådespelerska som är mest känd för sin roll som Sharon/Alessa i filmen Silent Hill från 2006.

Biografi [redigera]

Jodelle föddes i Nanaimo, British Columbia som dotter till Valerie Ferland.[1] Hennes syskon är skådespelerskan Marisha Ferland och musikern Jeremy Ferland.[1] Hon gjorde sin filmdebut vid 4 års ålder i TV-filmen Mermaid som hon även fick en Emmy Award-nominering för, vilket gör henne till den yngsta nominerade i Emmy Awards historia. Hon har sedan dess gjort gästframträdande i flera TV-serier, inkluderat SmallvilleDark AngelStargate SG-1Supernatural och filmer som They och Trapped.

2005 fick hon huvudrollen i Terry Gilliams drama Tideland, för vilken hon fick en Genie Award. Följande år blev hon även huvudrollsinnehavare i Silent Hill från 2006, en adaption av det kända TV-spelet med samma namn. Samma år hade hon en biroll i Good Luck Chuck för Lions Gate Films. Härnäst kommer hon att spela mot Renée ZellwegerCase 39 för Paramount Pictures.

Filmografi [ color: #0645ad; background-image: none; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-color: initial; background-position: initial initial; background-repeat: initial initial;" title="Redigera avsnitt: Filmografi" href="http://sv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jodelle_Ferland&action=edit&section=2">redigera]

Television [redigera]

ÅrSerieEpisoderRoll
1999 Cold Squad Deadly Games: Part 2 Hailey Hatcher
First Deadly Sin
2000 Higher Ground Innocence Ung Juliette
2001 Wolf Lake Unaired pilot Lily Kelly
Dark Angel Red Annabelle Anselmo
The Lone Gunmen Cap'n Toby Den lilla flickan Mary
So Weird Annie's Song Maria
2002 Special Unit 2 The Piper Flicka i brännpunkt
John Doe Pilot Jenny Nichols
2003 Smallville Accelerate Emily Eve Dinsmore
Dead Like Me Pilot Kirsti
2004 The Collector The Rapper Djävulen/Liten flicka
The Prosecutor
2006 Supernatural Provenance Melanie Merchant
Stargate SG-1 Flesh and Blood Adria (7 år)
Masters of Horror The V Word Lisa
2007 Stargate Atlantis Harmony Harmony [2]

Film [redigera]

ÅrFilmRollNoteringar
2000 Mermaid Desiree Leanne 'Desi' Gill TV-film
The Linda McCartney Story Heather (5-6 år) TV-film
Sole Survivor Nina Carpenter Miniserie
Special Delivery Samantha Beck TV-film
2001 Trapped Heather TV-film
Deadly Little Secrets Madison Film
The Miracle of the Cards Annie TV-film
2002 They Sarah TV-film
Carrie Ung Carrie TV-film
2003 Mob Princess Ung Patti TV-film
2004 Kingdom Hospital Mary Jensen Miniserie
10.5 (TV-serie Little 'Wow!' Girl Miniserie
Too Cool for Christmas Alexa TV-film
2005 Tideland Jeliza-Rose Film
2006 Silent Hill Sharon/Alessa Film
Amber's Story Nichole Taylor Timmons TV-film
Swimming Lessons Zoe Kortfilm
The Secret of Hidden Lake Young Maggie Dolan TV-film
2007 The Messengers Michael Rollins Film
Seed Detektiv Bishops dotter Film
Good Luck Chuck Lila Carpenter Film
Céline Ung Celine TV-film
Pictures of Hollis Woods Hollis Woods TV-film
2008 Case 39 Lillith Sullivan Film
Wonderful World Sandra Film
2010 Eclipse Bree Tanner Film
Källa:www.wikipedia.org


Underbara läsare!

Hej! Jag vill bara tacka er underbara läsare! Ni skriver ofta kommentarer som: "Måste säga att du har en jättebra blogg:)" och även kommentarer som: "Sjuukt bra blogg ;)<3" Och bloggen är ju ganska ny, men statistiken stiger mer och mer för varje dag! Så jag vill bara tacka er! Sluta inte ge mig sådana här kommentarer, de ger mig inspiration! Så tack så HIMLA MYCKET!!! Jag älskar er allihop!//Felicia


Eclipse på nätet

Check it out!!!
http://www.videoweed.com/file/b7306ecc1bac7
Inte bästa kvaliteten men vad gör man inte?

Eclipse

Hej! Nu kommer jag från BION! Jag var på eclipse (igen) och det känndes som om den var bättre än sisst!!! Jag skulle ta med mobilen så jag kunde fota något där, men den var urladdad ( D= ) och då gick det inte liksom...
från det ena, till det andra :D
Jag vill att min blogg ska vara så bra som möjligt, så jag vill att  ALLA komenterar och berättar vad just DU vill att jag ska skriva. Kanske vill du att jag ska ha en tävling? (Skriv i sånna fall vad för sorts tävling.) Eller vill du veta något särskilt om något som berör Twilight-serien? (Du kanske te.x vill veta vilket år Robert Pattinson är född och då försöker jag ta reda på det) Eller vill du kanske att jag ska intervjuva folk? (ja då fixar vi det :D)
Allt är upp till DIG!!! Komentera och andvänd FANTASIN!!!

//Felicia

Robert Pattinsons favoritscen i Eclipse. Din oxå?

I en intervju med Turkiets Ok Magasine berättar Robert Pattinson om sin favoritscen i "Twilight Saga: Eclipse." 

"Det finns en scen där Bella kysser Jacob," sa Pattinson till tidningen. "Hon kommer tillbaka för att be om förlåtelse och Edward är mycket förstående angående detta. Jag tycker att detta är en mycket trevlig stund. " 

När Pattinson fortsätter att diskutera scenen, och varför det är hans favorit, avslöjar han de svårigheter han upplevt, som skådespelare, att ansluta till sin vampyrkaraktär. 

"Detta är den enda scenen i hela serien som jag kan identifiera mig med Edward, säger Pattinson."Jag tror inte det finns många killar som kan göra detta och för mig är denna scen är ett tecken på att han är en bra kille ..." 

Är detta din favoritscen i "Eclipse" också?

KOMMENTERA!!!!Robert Pattinson på inspelningen av Water for Elephants

Ett par bilder av Robert Pattinson lämnar inspelningen av Water for Elephants, strax utanför sin studio i Los Angeles. Rob hade just svept en scen där hans karaktär, Jacob, råkar i slagsmål med Marlenas make, August. Marlena spelas av Reese Witherspoon i filmen och Christoph Waltz skildrar August.

Water for Elephants är baserad på boken med samma titel av Sara Gruen

 


Rolig trailer på en ny vampyr film som kommer

Hej! Detta är en liten trailer på en film som kommer ut snart. Den heter vampires suck. Det är typ att man har gjort om twilight så man kan skratta åt den. Kolla in videom nedan:
Bara en liten bild på Kristen stewart...

Mitt liv som vampyr 3

Hej! Som ni kanske kommer i håg så har jag börjat skriva en historia på bloggen, och den ska innehålla delar från Twilight! Varje gång jag skriver en till del av boken kommer de tidigare delarna vara med så till slut kommer hela boken vara i ett inlägg.

Förord
Jag låg där i min säng en vanlig kväll i tron att detta skulle bli precis som det var varje kväll när jag skulle sova. Då hörde jag det. Ljudet som fick mig att rysa. Bom och sen något som raspade på mitt fönster. Sen blev det svart och allt jag kände var smärta, smärta och smärta.

Kap 1

Då min syn på livet förändrades
När jag vaknade låg jag i ett smutsigt gatuhörn. Det brände och sved i hela kroppen. Det kändes som om jag brann, men jag skrek inte, nej jag grät inte ens. Jag var helt utmattad, så slut att jag nästan kunde ignorera smärtan. Jag låg där helt ensam hela natten till soluppgången innan någon kom. Det var en ung man som sa att han hette Nathal.
"Allt kommer att bli bra" sa han med lugnn och behärskad röst. "Jag vet hur det känns. Jag har själv gått igenom samma sak..."
"Men vad händer med mig?" sa jag och när jag sa det kunde jag inte hålla tillbaka det mer. Jag skrek både ursinnigt och förfärat. Efter ett tag började jag undra varför jag inte tappade rösten. Jag kunde inte förstå det! När smärtan började avta, kom Nathal tillbaka och berättade vad jag hade blivit.
"Jane, välkommen till vampyrernas värld" sa han.
Det var då, just då som min syn på livet förändrades.

kap 2
Nathal hjälpte mig upp och sa åt mig att följa med. Jag kunde inte göra annat än att just följa med honom. Vi gick och gick. Vi gick förbi mitt hus, husen där mammas och pappas bästa kompisar bodde, och överallt hörde jag skratt och skämt. Men jag kunde inte le själv. Jag förstod att mamma och pappa var mycket oroliga eftersom vi hade passerat flera uppsatta affischer på mig, och under stod det "Har du sett denna flickan?". Plötsligt tyckte jag att det blev för tyst, och han verkade märka det så han började småprata lite.
"Du undrar nog varför jag valde dig som bodde högst upp i ett tiovåningshus och varför jag inte tog den där killen, Jonny eller vad han nu hette?" frågade han.
"Jo jag har tänkt lite på det..." svarade jag tillbaka.
"Jo, vi behöver någon som kan styra upp stämningen där hemma." sa han.
Jag började gapskratta.
"Skulle jag!? Först och främst vill jag att du ska veta att ingen någonsin ens ser på mig!!! Jag menar, jag kan inte prata inför massa människor utan att klanta till det TOTALT!!!"
"För det första så är det vampyrer och för det andra är DU en vampyr nu!" sa han.
När vi kom fram till ett stort hus så stannade han.
"Är du redo Jane?" undrade han, men utan att vänta på svar öppnade han dörren. Det stod en massa vampyrer utspridda över hela hallen men på en halv sekund stod allihopa i en halvmåne runt dörren. Deras ögon var matt röda det steg fram en flicka som var runt tolv år.
"VAR ÄR DOM NATHAL!? DU LOVADE ATT TA MED DIG NÅGRA MÄNNISKOR HEM!!! ALLIHOPA ÄR TÖRSTIGA!!!! VI HÅLLER PÅ ATT DÖ AV TÖRST!! Nathal brydde sig inte om hennes vrål utan vände sig till alla vampyrerna.
"Detta är Jane som jag har pratat om!" sa han.
"Så det är du som ska sno min roll som chef?" muttrade hon. Jag hade svårt att tro att HON var chef. fast å andra sidan var jag ju bara 13. Eller jag skulle fylla 13 men eftersom jag blev vampyr 1 minut innan klockan tolv (då det blir nästa dag så datumet ändras) så skulle jag förbli 12 i resten av mitt liv.
"Jag heter Sophie" sa flickan som hade skrikit på mig. "Vi kan ta hand om alla vampyrer tillsammans!"
"Jag heter Jane" sa jag. "Ja jag skulle nog inte klara att ta hand om alla själv..." mumlade jag även om jag visste att alla hörde mig.
"Jane låt mig visa dig till ditt rum!" sa Nathal.
Rummet var stort, välmöblerat och massa fina tavlor och prydnadssaker.
"Din privata matsal finns där." sa Nathal och pekade på en vit dörr. "Där finns redan några att dricka till dig där. Jag sa till Sophie att ingen fick dricka dom för att du skulle komma. Du förstår, vi i vampyrernas sällskap har väntat i ett halvår på att du skulle komma!" sa han.
"Nathal, skulle du kunna berätta lite om vampyrernas sällskap för mig?" undrade jag.
"Nej det får Enalo göra. Han är den äldsta i vampyrernas sällskap och det var har som grundade det. Du behöver dricka! Drick dig mätt nu och sen kan du lära känna några av vampyrerna! Enalo berättar när han kommer hem i morgon."
Läs fortsättningen! Kolla på bloggen varje dag för att se om nästa del har kommit än...Nedan: Renesmee från breking dawnElizabeth Reaser från wikipedia!

Elizabeth Ann Reaser, född 15 juni 1975, är en amerikansk skådespelare. Hon är kanske mest känd för sin medverkan i 2005 spelfilmer Bo, och familjen Stone, 2006 års tv-serie Sparade och hennes gästroll iGrey's Anatomy. Hon hade huvudrollen i CBS Fantasy / Dramedy serien The Ex-List, där hon spelade seriens huvudroll Bella Bloom. Reaser har också spelat Esme Cullen i filmen Twilight, baserad på romanen skriven av Stephenie Meyer.

Elizabeth Reaser fick priset "Jury Award" i Newport Beach Film Festival 2006 för sin insats i filmen Sweet Land, och under 2007 var hon nominerad till en Independent Spirit Award som bästa kvinnliga huvudroll för samma film. Reaser också fått en nominering till en Primetime Emmy Award för Outstanding Guest Actress i en dramaserie för hennes gästroll under hela 2007 på TV-serien Grey's Anatomy som ett oidentifierad gravid kvinna som lider av minnesförlust.

 

Filmografi

 • Breaking Dawn (film)- Esme Cullen (2011/2012)
 • Eclipse (film)- Esme Cullen (2010)
 • New Moon - Esme Cullen (2009)
 • Against the Current - Liz Clarke (2009)
 • The Ex-List (TV) - Bella Bloom (2008)
 • Twilight - Esme Cullen (2008)
 • Purple Violets (2007)
 • Grey's Anatomy (TV) - Rebecca Pope (tidigare Ava) (2007-2008)
 • Standoff (TV) - Anya Reed (2006)
 • Saved (TV) - Alice Alden (2006)
 • Law & Order: Criminal Intent (TV) - Jillian Slaughter (2006)
 • Håll käft och sjung - Julep (2006)
 • Puccini for Beginners - Allegra (2006)
 • The Family Stone - Susannah Stone Trousdale (2005)
 • Sweet Land - Inge (2005)
 • Stay - Athena (2005)
 • Juryn (TV) - Rachel Byrnes (2004)
 • Mind The Gap - Malissa Zubach (2004)
 • Hack (TV) - Elaine Jones (2004)
 • Law & Order: Criminal Intent (TV) - Serena Whitfield (2002)
 • Emmett's Mark - Alison Holmes (2002)
 • Thirteen Conversations About One Thing - ung kvinna i klassrummet (2001)
 • The Believer - Miriam (2001)
 • The Sopranos (TV) - Stace (2000)
 • Scrubs - Molly (1999)
 • Guiding Light (TV) - okänd


Jag hittade lite info om Kellan lutz på wiki!

Kellan Christopher Lutz, född 15 mars 1985, är en amerikansk skådespelare

Biografi [redigera]

Lutz har sju syskon, 1 syster och 6 bröder. Han växte upp i Mellanvästern och Arizona. Han började arbeta som modell när han var 13 eller 14 år gammal. Efter sin gymnasieexamen flyttade han till Kalifornien för att studera kemiteknik, men han beslutade senare att försöka sig på en skådespelarkarriär.

På sin fritid gillar Lutz att sysselsätta sig med skateboard, styrketräning, baseball, basket, lacrosse, simning, tennis, badminton, skidor, snowboard, dans och många andra aktiviteter[1].

Han har också en passion för skräckfilmer och föredrar att utföra sina egna stunts när han spelar in filmer[2].

Filmografi (i urval) [redigera]

ÅrTitelRoll
2005 CSI: New York Alex Hopper
Six Feet Under Critter
2007 CSI: Crime Scene Investigation Chris Mullins
Heroes Andy
2008 Prom Night Rick Leland
Generation Kill Jason Lilley
90210 George Evans
Twilight Emmett Cullen
2009 New Moon Emmett Cullen
2010 Eclipse Emmett Cullen
2011 Breaking Dawn Emmett Cullen
Warrior Conor Sullivan

Källa:Www.wikipedia.org

Lite info om Nikki Som jag hittade på Wikipedia :D

Nicole Houston "Nikki" Reed, född 17 maj 1988West Los AngelesKalifornienUSA, är en amerikansk skådespelerska som bland annat har medverkat i filmerna TrettonLords of DogtownTwilight och i TV-serien OC.

Nikki skrev manuset till filmen Tretton på sex dagar när hon var på skidsemester, tillsammans med regissören Catherine Hardwicke. Manuset är en självbiografi och handlar om Nikkis rebelliska liv som trettonåring.

Hon spelar vampyren Rosalie Hale i filmen Twilight, också den regisserad av Catherine Hardwicke, baserad på Stephenie Meyers bästsäljande roman.

 

 

Privat

Nikki har varit nära vän med Jackson Rathbone sedan långt innan de filmade Twilight. Bästa kompis är Kristen Stewart som spelar Bella SwanTwilight.

Filmografi [redigera]

ÅrTitelRoll
2003 Thirteen Evie Zamora
2005 Man of God Zane Berg
Lords of Dogtown Kathy Alva
American Gun Tally
2006 OC Sadie Campbell
Mini's First Time Mini
Justice Molly Larusa
2007 Cherry Crush Shay Bettencourt
Reaper Andi
2008 Twilight Rosalie Hale
Familiar Strangers Allison
2009 Chain Letter Jessie
Privileged Lauren Carrington
New moon Rosalie Hale
Last Day of Summer Stefanie
2010 Eclipse Rosalie Hale

Källa:www.Wikipedia.org

Kristen Stewart, Robert Pattinson & Taylor Lautner on Twilight Special


Twilight The Asum Parodi

“Twilight The Asum Parodi” är en parodi på Twilight och New Moon som Astrid gjort tillsammans med sina kompisar för en kabaré i skolan.

Den är riktigt bra och välgjord! Något som är extra kul är att den är gjord utav svenska fans!

 

 

twilighttheasumparodi

 

 


Källa:www.twilightsweden.se

Twilight Kokbok (En måste-ha-sak)

Vurmen för vampyrer, genom böcker och filmer som Twilight och New Moon samt teverserien True Blood, tycks aldrig sina.

Nu så kommer en kokbok i genren i veckan. Den här kanadensisk och heter "Love at First Bite: The Unofficial Twilight Cookbook" och är skriven av Gina Meyers. The Vancouver Sun berättar att den innehåller rätter som varulvskrubb (Werewolf Chow); den första kärlekens chokladmousse och Edwards Cornflakeskyckling. 

Bokens ges ut i samma veva som den tredje Twilight-filmen Eclipse som har premiär idag i Nordamerika.
Källa:www.dn.se

Vampyrer står stilla i uppföljaren till New Moon tycker www.folkbladet.se

Detta håller vi INTE med om!!! Vad tycker du?? KOMMENTERA!!!! //Felicia
Vissa fantasier lämnas bäst kvar i det tonåriga hjärtat. Exempelvis finns det trånande ungdomar som gärna skulle ha två modiga, snygga män efter sig.

 

Men Stephanie Meyer är antingen en slipad cyniker som såg sin chans att tjäna pengar eller en vuxen kvinna som fortfarande drömmer som om hon vore 15 år gammal. För oavsett om Det är Catherine Hardwicke, Chris Weitz eller David Slade som står bakom kameran så är historien om vampyrerna lika tunt som cellofan.

 

 

Den förra filmen, "New Moon", slutade med en cliffhanger där vampyren Edward friade till mänskliga Bella. I "Eclipse" är det däremot ingen utveckling på någon front. Istället är det samma eviga tjat om vilken kille hon ska välja, vampyren Edward eller varulven Jacob.

 

Ett krystat triangeldrama med tanke på att Jacob aldrig verkar vara ett seriöst alternativ för Bella. Hon är hämningslöst hängiven sin glittrande vampyr. Så att få dras med en gång till i den dynamiken är hopplöst tröttsamt.

 

Hon väljer såklart alltid Edward, men för tittaren förefaller det sig udda att hon ger upp det absolut bättre alternativet. Om vi nu bortser från det otroliga i att alla vill ha tjejen som är lika rolig som en sten.

 

 

Även den intensiva bristen på logik från de föregående filmerna fortsätter. Bella håller en monolog om varför hon vill vara vampyr och det är skrattretande. Alla de som avråder henne från att ge upp hela sitt liv låter mycket mer sansade än pappskallen Bella.

 

Kanske skjuter man sig själv i huvudet om man hoppas på förnuft och logik i en övernaturlig historia. Eller så hade bättre karaktärer, blandning av verklighet och fantasi samt lite trovärdighet hjälpt tittaren att kapitulera och gå med på premisserna.

 

 

"Eclipse" har ett större driv än föregångaren "New Moon". Här har vampyren från första filmen, "Twilight", kommit tillbaka för att hämnas. Stundtals finns det alltså liv i filmen.

 

En del intressanta sidospår om Edwards vampyrfamilj har vävts in, långt mer givande än huvudkaraktärernas bekymmer. Slade har också lyckats ta fram bra skådespelarinsatser från birollsinnehavarna. Taylor Lautner som Jacob är naturligare än någonsin, det går att se frustration och sorg i hans kroppsspråk. Nikki Reed som vampyrsystern Rosalie spelar ut Kristen Stewart i den lilla scen de har tillsammans.

 

 

Robert Pattinson och Kristen Stewart är fortfarande ordentligt bristfälliga i huvudrollerna som det kärleksfulla paret. Pattinson har fulländat konsten att se förstoppad ut så fort han ska uttrycka starkare känslor.

 

Stewart försöker sig på fumlig Hollywood-charm som faller platt och föder irritation.

 

Värst av allt är fortfarande manus och dialog. Det är så pinsamt att det gör ont att titta. Något som inte riktigt går att beskylla Melissa Rosenberg för. Boven i dramat är författaren Stephanie Meyer.

 

Källa:www.folkbladet.seKristen aktuell för ny storfilm

Ända sedan det blev känt att Angelina Jolie inte gör karaktären Fox i uppföljaren till actionfilmen "Wanted" från 2008 har det spekulerats i vem som ska fylla hennes skor.
Ett av de hetaste spåren är Twilight-stjärnan Kristen Stewart.
Inget är bekräftat men nu kommenterar Kristen Stewart ryktena:
- Jag skulle verkligen kunna tänka mig att göra det. "Wanted" var riktigt bra och annorlunda jämfört med alla hjärndöda actionfilmer, säger hon till MTV News.källa:www.expressen.se

Värt den långa väntan för 900 personer.

Sommar, sol och bad - vad är det mot åtta timmar i en biofåtölj? Så resonerade 900 ungdomar som såg Twilight-filmer under natten.

 

Många av fansen samlades i och utanför Filmstaden Bergakungen redan ett par timmar innan den första av de tre filmerna skulle visas.

16-åringarna Nicolina Wiman och Sofie Furusäter från Kortedala stod längst fram i kön och väntade på att bli insläppta av biografvaktmästaren Joakim Sätterman.

- Det är viktigt att vara först, säger Nicolina och Sofie.

De två salongerna och VIP-avdelningen har varit utsålda sedan länge. Trollhättetjejerna Erica Mattsson och Matilda Karlsson vakade en hel natt framför datorn när biljetterna släpptes på nätet.

- Det var det värt, säger Matilda Karlsson en halvtimma innan ridån för den första filmen skall gå upp.

Kompisen Erica Mattsson håller med. Hon såg fram emot maratonföreställningen som inte skulle avslutas förrän klockan två på natten. Åtta timmars film med två korta avbrott:

- Åtta timmar är inte några problem, säger Erica Mattson. Jag har sett de första filmerna och de var jättebra.

Hon och de övriga fansen var naturligtvis mest spända på om den senaste filmen serien – Eclipse – skulle hålla samma klass som de två föregångarna. 

Källa:www.gp.se

skrevs 30 juni 2010


Snabb fråga

Hej! Även om jag har haft bloggen ganska länge nu så har jag ju glömt att fråga!
Håller du på team Edward eller team Jacob?
Jag håller på team Edward! Komentera och svara på frågan!
team jacob                                                            team Edward

Mitt liv som vampyr del 2

Hej! Som ni kanske kommer i håg så har jag börjat skrivaa hen historia på bloggen, och den ska innehålla delar från Twilight! Varge gång jag skriver en till del av boken kommer de tidigare delarna vara med så till slut kommer hela boken vara i ett innlägg. Maila twilighteclipse@hotmail.se om du inte förstår ;)
Förord
Jag låg där i min säng en vanlig kväll i tron att detta skulle bli precis som det var varje kväll när jag skulle sova. Då hörde jag det. Ljudet som fick mig att rysa. Bom och sen något som raspade på mitt fönster. Sen blev det svart och allt jag kände var smärta smärta och smärta.Kap 1
Då min syn på livet förändrades


När jag vaknade låg jag i ett smutsigt gatuhörn. Det brände och sved i hela kroppen. Det kändes som om jag brann, men jag skrek inte, nej jag grät inte ens. Jag var helt utmattad, så slut att jag nästan kunde ignorera smärtan. Jag låg där helt ensam hela natten till soluppgången innan någon kom. Det var en ung man som sa att han hette Nathal.
"Allt kommer att bli bra" sa han med lungn och behärskad röst. "Jag vet hur det känns. Jag har själv gått igenom samma sak..."
"Men vad händer med mig?" sa jag och när jag sa det kunde jag inte hålla tillbaka det mer. Jag skrek både ursinnigt och förfärat. Efter ett tag började jag undra varför jag inte tappade rösten. Jag kunde inte förstå det! När smärtan började avta, kom Nathal tillbaka och berättade vad jag hade blivit.
"Jane, välkommen till vampyrernas värld" Sa han.
Kommentera och svara på om du vill höra hur Jane reagerar och hur hon klarar sig i vampyrernas sälskap (ops!!! där avslöjade jag visst lite) och vad ska hon säga till sina föräldrar? Kommer hon få se dom igen?


Läs fortsättningen! Kolla på bloggen varje dag för att se om nästa del har kommit än...


p.s Jag kommer resa bort under några dagar så jag kommer skriva när jag kommer hem :P När jag (Felicia) skriver Hemma i minichatten så kan fortsättningen komma när som hälst så komma efter ett "Hemma" i minichatten :D
Nedanför är en bild på flickan som spelar Bree tanner i Eclipse om ni undrar...
Ännu en resention av Eclipe Denna gång av mytwilight.bloggagratis.se

Orginaltitel: The Twilight Saga: Eclipse

Regissör: David Slade

Utgivningsår: 2010

Genre: Fantasy/Thriller/Romantik

Längd: 2timmar 5min

Skådespelare: Kristen Stewart (Bella), Robert Pattinson (Edward), Taylor Lautner (Jacob) M.fl.

 

Hanlding:

Detta är fortsättningen på Twilight sagan och den tredje filmen. Seattle härjas av mystiska mord och mitt i detta befinner sig Bella. Återigen i fara och hon tvingas göra ett val mellan sin kärlek för Edward och sin vänskap med Jacob. Victoria vill ha hämnd för sin förlorade James och detta leder till en kamp mellan nyfödda vampyrer, Cullens och varulvarna. Som Carlisle sa " It's going to be a ugly fight, with lives lost..."

 

Vad tyckte jag?

Jag är verkligen så glad över resultatet av filmen och måste säga att det är en av de bästa filmerna i serien, har fortfarande lite svårt att välja vilken som är bäst för alla har sin charm. Men det står mellan Twilight och Eclipse måste jag säga ^^

David Slade gjorde ett fantastisk bra jobb och fight scenerna var riktigt coolt gjorda, känslan i scenerna och att klaffade mycket bra ihop. Det finns alltid saker man skulle vilja se mer av tex. Rosalies mänskliga liv och Jaspers, vänskapen mellan Seth och Edward. Men som sagt det är en film och man kan omöjligt få med allt som är i boken. Tycker ändå att det var mycket kul att få se lite av Rosalies historia och jag tror många förstår hennes karaktär bättre nu, det gjorde i alla fall jag efter att ha läst boken :)

Det var så många bra scener att jag inte skulle kunna hinna ta upp alla för det skulle väll bli en egen liten novell av det men jag tycker det var härligt att man fick se mer kärlek mellan Edward och Bella i denna filmen. De höll inte tillbaka lika mycket som i de andra filmerna. Som sagt det var nog inget jag blev besviken över, iaf inte som jag kommer på nu ^^ Alla karaktärerna såg riktigt bra ut och filmen innehöll lite av varje, action, romantik, drama och en hel del komiska inslag. Hehe ja det blev långt och jag hoppas ni orkar läsa detta :p

 

Av mig får Eclipse 9,5  tror inte den hade kunnat göras mcket bättre! Se den om du inte har gjort det ;)


GP,s Resention på eclipse

Inför premiären av den tredje Twilightfilmen – Eclipse – grubblar vi journalister över hur en babblig och inte särskilt snyggt formulerad romanserie kan få ett sådant genomslag som Stephenie Meyers.

Har behovet skapats av skräcken för Usama Bin Laden? Eller beror det på att serien skildrar indianer som moderna individer i jeans? Eller är den karismatiska serien i själva verket en konspiration av konservativa krafter i USA för att få unga att avstå sex före äktenskapet? Funderingar från svenska medier den senaste tiden.

Som så ofta när unga kvinnor blir passionerat intresserade av något ställer sig resten av världen undrande. Som om passion skulle vara något annat på en fotbollsplan än i läs- eller biofåtöljen.

För helt oavsett vad mormonen Stephenie Meyers hade för agenda när hon skrev böckerna, är det passion som sålt 100 miljoner exemplar av de fyra delarna (siffran är från mars i år) och gjort att de två första filmatiseringarna har spelat in över åtta miljarder kronor.

Samtidigt är de spretande analyserna ett bevis på livskraften i den värld som Meyer har skapat uppe i det lilla samhället Forks i nordvästra USA. Den lever sitt liv oavsett böckernas eller filmernas konstnärliga kvalitet.

I Eclipse ska Bella Swan (Stewart) gå ut high school, men hinner inte tänka på skolan. Huvudet är fullt av ambivalens och hjärtat av blandade känslor. Hon har bestämt sig för att ha sex med Edward (Pattinson) och bli vampyr efter skolavslutningen. Men i vägen står den fysiska attraktionen till varulven Jacob, och inte minst Edward själv med sin ålderdomliga syn på kärlek och sex.

Ska hon gå med på hans krav om giftermål? En inledande scen visar hur de förhandlar, han vill binda sig, hon vill förvekliga sig genom att bli vampyr. Även samlag är villkorat, han vägrar innan de har gift sig, dels för att skydda henne mot våldsam vampyrlusta, dels på grund av en ridderlig idé om att rädda hennes själ (undan synden får man förmoda).

Bella får representera vår tid, som ger efter för behov och känslor, medan Edward står för en ålderdomlig moral som går ut på att tygla sig, att hålla tillbaka. Och det är precis i glappet mellan de två livshållningarna som Twilights lockelse ligger. För vad upptar unga människors tankar mer än just detta – ska man vräka i sig eller inte äta alls, förfölja sitt kärleksobjekt eller låtsas som ingenting, dricka sig redlös eller vara nykterist.

Hur hanterar man sina passioner? Det är begripligt att återhållsamheten känns exklusiv för en generation unga som vuxit upp med budskapet att man ska att unna sig allt – hela tiden.

I Hard candy-regissören David Slades händer blir detta en film med självdistans, som när Edward kommenterar Jacobs nakna överkropp med att fråga om han inte har en t-shirt att sätta på sig. Taylor Lautner, som Jacob, får en uppfriskande roll som spefull alternativ förste älskare. I Eclipse får vi också bättre syn på Bellas egen drivkraft, hennes handlingar framstår mindre viljelösa än tidigare.

Det vore enkelt att avfärda Twilightfilmerna som ojämställda och värdekonservativa. När rivalerna, över Bellas huvud, kommer fram till att hon inte vet vad hon vill luktar det hederstänkande. Men samtidigt skildras berättelsen med en kvinnlig blick. Bella är inte objekt, det är i stället männen som äts upp av kameran. Det är hon som tar över den manliga klichén om att vara pådrivande sexuellt och vilja ha sin frihet, medan Edward håller på sig och vill säkra ringen.

Eclipse är på inget sätt en fantastisk film. Här finns en sekvens när Bella och Edward åker till Florida som borde ha strukits, specialeffekterna är fortfarande ojämna trots en budget på 65 miljoner dollar och tjatet om att Bella behöver skydd är efter tre filmer lika störande som rundgång.

Men det är mer underhållande än tidigare att tillbringa två timmar av en solig sommardag i regniga Forks.

 


Vampyrer och poliser lockar

Svenska poliser och deckare lockar både på bio och dvd i sommar.

Svensk polis- och deckarfilm ligger bra till på dvd just nu, med två Wallanderfilmer och Lasse-Majas detektivbyrå – Kameleontens hämnd bland tio i topp. Som etta både som köp- och hyrfilm ligger dock Josef Fares komedi Farsan, som fick metadels negativa recensioner när den släpptes på bio i vintras.

Även på bio lockar brottsbekämpning: Beck – levande begravd ligger tvåa på biotoppen och Kommissarie Späck sexa efter helgen.

Men det är vampyrerna i Forks som är segrarna i förra veckans biorepertoar. I topp hittar vi Eclipse.
Intervjuv med Erika

Ja detta kommer bli en intervjuv med Erika 13 år.Felicia.Följer (eller kommer du börja följa) du min blogg?

Erika.Jag kommer börja följa din blogg!

 

F.Varför?

E.För är den är bra.

 

F.Vad handlar Twilight om för dig?

E. Jag tycker det handlar om kärlek och att en människa kan vara tillsammans med en vampyr! Och det är ju också en lite kamp för Bella när Jacob blir kär i henne också! :) Jag dyrkar verkligen hela the twilight saga <3

 

F.Har twilight något budskap tycker du?

E.Ja det tycker jag faktiskt! Budskapet är ungefär att kärleken är allt som betyder nåt! Även om Bella är en människa och Edward är en Vampyr så älskar dom varandra.

 

F.Vilken av karaktärerna är bäst och varför?

E.Jag gillar Edward Cullen/Robert Pattinson lite extra! För jag är ju Team Edward! Och för att han är ursnygg och är en Vampyr ;)

Nyfiken på eclipse?

Är du nyfiken på eclipse? Eller vill du bara ha MER eclipse?


Klicka på länken och luta dig tillbaka...

http://vidbox.net/rc.php?fd=5228063

(Kunde inte låta bli att tipsa igen :)
Men bio är ju det allra bästa så klart :))Robert Pattinson - Är han ansvarig för besatthet av vampyrer?

Vampyrer , Dracula och blodtörstiga FÖRSEDDA MED HUGGTÄNDER varelser som alltid betraktas som livsfarliga saker och folk var rädda för dem. Dock har definitionen av vampyrer förändrats sedan den brittiska hunken Robert Pattinson har ingått scenen

Robert Pattinson , världskändis idag! Den 24 år gamla killen har inte bara gjort miljontals tonåringar galna med sin charm och glans , men han har också en startat en ny trend inom filmindustrin med sin personlighet och talang. Hans hårda arbete och engagemang har hyllats av veteraner som Pierce Brosnan etc. och hans personlighet har varit avgudad av alla och envar .

Det som verkar vara mest överraskande är att folk faktiskt har börjat älska vampyrer ! De är ganska besatta av den bleka huden, FÖRSEDDA MED HUGGTÄNDER, varelser som lever på blod !

Robert Pattinson

Robert Pattinson

Blodsugare måste vara tacksamma för RPatz sätt att främja deras status i samhället så underbart och upplyftande! Rob's film-karaktär Edward Cullen , som han spelar i Twilight filmen serien , har varit oerhört populär.

Den vampyr som är kär i den mänskliga tonåringen Bella Swan har lärt oss att även vampyrer har ett hjärta att fastna med Amors pil ! Även de är sårbara för hjälplöshet av kärlek!

Om Twilight har varit så populär, kan en stor del av ärangå  till skådespelaren Robert Pattinson . Och om hans karaktär är älskad av alla är skådespelaren ansvarig igen! Tack vare Pattinson , har vi lärt oss älska vampyrer!


Dakota Fannings lillasyster besatt av Twilight

Dakota Fannings lillasyster älskar Twilight så mycket hon har gjort en android som kallas Robot Pattinson .

Dakota Fanning Jane Twilight

Den 16 -åriga skådespelerskan spelar en ond vampyr i filmen som också stjärnorna Robert Pattinson , Kristen Stewart och Taylor Lautner spelar i. Dakota älskar att visas i filmer, men säger att hennes lillasyster Elle är ännu mer fascinerad av historier än hon är.

"Min 12 -åriga syster är besatt , " berättade Dakota för Chicago Sun-Times . " Hon har klippdockor av Rob och Taylor. Hon gör en robot i skolan och kallade den Robot - Pattinson . Jag älskar att människor av så många åldrar älskar det. "

Dakota filmar för närvarande Breaking Dawn del ett och två , de sista filmerna i Twilight-serien. Hon kan inte tro att serien snart är slut , eftersom hon har haft i en ond karaktär så mycket.

" Att ingå i Twilight är fortfarande så surrealistiskt för mig , sade hon . " Min karaktär är naturligtvis inte den trevligaste personen . Det är fascinerande att kunna spela någon som finner nöje i att såra människor. Det är en konstig sak att göra. "


Robert Pattinson förstår inte tjejer


Robert Pattinson och Emilie de Ravin (Photo: Solarpix / Bilder PR)

Robert Pattinson och Emilie de Ravin (Photo: Solarpix / Bilder PR)

 

Robert Pattinson " förstår inte tjejer " .

Den 24 -årige skådespelarens "Twilight"-motspelerska Ashley Greene hävdar att Rob - som först hittade berömmelse spelar Cedric Diggory i "Harry Potter och den flammande bägaren "- ständigt är förvirrad av uppmärksamheten han får från kvinnor. Hon berättade för Seventeen magazine : "Han inte förstår flickor. Han får mycket uppmärksamhet från dem, men han kan inte riktigt förstå det eftersom att han före "Twilight" , bara var killen från " Harry Potter

Trots hans status har Ashley aldrig kär i Robert - som dejtar hans andra "Twilight"-motspelerska Kristen Stewart - eftersom de saknade " kemi ".

" Har jag har känner kemi med Kellan Lutz ? Jag har definitivt tänkt på det. Men han är en av mina bästa vänner , men om vi någonsin skulle ha något romantiskt ihop, skulle vi ha haft det för flera år sedan. Jag gillar att ha honom att prata med om andra killar för att få ett manligt perspektiv. Jag vårdar verkligen vår relation , så jag inte skulle vilja gå på date med honom. "

Samtidigt hävdar Robert att han klippte av sina långa lockar för att han hade huvudlöss .

Han skämtade : "Jag fick ett fruktansvärt angrepp av nits och jag var tvungen att raka det hela . "


Robert Pattinson und Kristen Stewart ( Foto: Pixplanete / Bilder PR)

Robert och Kristen

Historia

Nu ska jag börja skriva en historia på min blogg. Den ska heta Mitt liv som vampyr. Och det kommer innehålla delar från Twilight och det är det som gör den så speciell... Förord Jag låg där i min säng en vanlig kväll i tron att detta skulle bli precis som det var varje kväll när jag skulle sova. Då hörde jag det. Ljudet som fick mig att rysa. Bom och sen något som raspade på mitt fönster. Sen blev det svart och allt jag kände var smärta smärta och smärta. Fortsättning följer. Glöm inte att kommentera och säga om ni vill höra fortsättningen.


Intervjuver

Hej! Jag tänkte intervjuva någon på min blogg! Om du är intreserad maila mig på twilighteclipse@hotmail.se
Denna vill jag HA!


Var med på radio....

Hej! Jag pratade om Twilight på radion.
Klicka nedan för att lyssna på det!!! (man får bläddra ner lite)
http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=730

Kul länk för alla som gillar eclipse.... ;)

Här är en kul länk för eclipse-älskare!!
#mce_temp_url#


Njut!

Har du stenkloll på twilight? gör testet så får du se!!!!

Har du stenkoll? Är du totalt beroende? Eller bara sådär lagom uppdaterad inför Eclipse? Sätt dina kunskaper på prov i två test. lägg ihop poängen och få reda på om du är ett äkta twilightfan!!! Fuska inte!!! och kommentera vad du fick för poäng! Jag fick full pott!!!
När du har gjort testet så mailar du till twilighteclipse@hotmail.se och i mailet ska följande stå:
1 Alla dina svar numrerade te.x
1-1
2-X
(det är kanske inte dom rätta svaren så utgå inte från det)
Din mailadress ska också stå med så jag kan maila hur många rätt du får!
Om du inte förstår maila till ovanstående mailadress.
Lycka till!!!!Test ett: Vad hände egentligen?

1.Vilket bilmärke kör Edward?
1.Volvo
x.Saab
2Ferrari

2.Vad handlar mardrömmen om(den som Bella drömmer på sin födelsedag?)
1Att Edward har gjort slut
x.Att hennes farmor inte vill träffa Edward
2.Att hon är sin farmor

3.Vampyrerna har flera lagar men bara en som faktiskt följs. Vilken?
1.Att hemlighålla släktens existens
X.Att aldrig dejta en människa
2.Att inte döda någon av sina egna

4.Vad använder Jacob för att torka bort blodet i Bellas panna efter att ha kört omkull med motorcykeln?
1.En näsduk
X.Sin tröja
2.Hushållspapper

5.Hur många invånare har Forks?
1.3120
X.5040
2.29 500

6.Vad har Edward i cd-spelaren när Bella hälsar på första gången?
1.Debussy
X.Tjajkovskij
2.Black Rebel Motorcycle Club

7.Hur gammal är Edward?
1.200
X.109
2.108


Test två: Vem säger vad?

1."Jag bokstavligt talat stöter bort teknik just nu"
1.Jessica
X.Bella
2.Bellas mamma

2."Han ser på dig som om du vore käk"
1.Mike
X.Jacob
2.Bellas Pappa

3."Lek inte med våran mat"
1.Victoria
X.Laurent
2.James

4."Ålder är bara en sifra baby"
1.Bella
X.Edward
2.Jacob

5."Du är som din egen sol"
1.Bella
X.Edward
2.Carlisle

6."Man kan inte lita på vampyrer, tro mig"
1.Edward
X.Jacob
2.Alice

7."Det här beteendet är inte normalt. Ärligt talat så skrämmer det skiten ur mig"
1.Jacob
X.Bellas pappa
2.Bella
RSS 2.0