Vampire Diaries med Linnéa

Hej!
Hinner inte skriva just nu, sitter med pankakor och vamr oboy och ska kolla på vampire diaris med Linnéa :)
Skriver senare okej? :) SEE YOU!

Veckans blogtop 10 inställd

Veckans blogtop är inställd pga att det givk med tre st denna veckan! ALLA besökare är borta! Jag förstår inte! Vart tar ni vägen!? :( Jag försöker och försöker men jag LYCKAS ju inte! :( Inte rättvist! Vad kan jag göra för att få tillbaka er? Snälla! Jag känner att det inte är någon mening att skriva om ingen läser bloggen! Det är verkligen inte rättvist! Bryr ni er ens om min blogg? Bryr ni er om vad jag skriver? Går ni in bara för att kolla eller läser ni verkligen? Finns det någon ALLS som går in mer än en gång? Snälla! Kommentera och berätta! Jag måste veta om det är värt att fortsätta blogga! Om jag inte får svar kommer jag nog lägga ner för då märker jag ju att ingen bryr sig! För jag tror att om ni verkligen läste detta så skulle ni slänga iväg en kommentar och säga vad ni tycker!
I MISS MY READERS! ♥♥♥♥♥♥♥♥

"Kära dagbok..."

I srället för att skriva en berättelse kommer jag typ skriva "dagbok" på bloggen :) Bra ide va!?
I morse gick jag upp ganska tidigt :) Jag skyndade mig att packa gympapåsen och klä på mig. Sen slängde jag i mig frukost och väntade på att min kompis Julia skulle komma så vi kunde cyckla dom 5 kilometerna till skolan. När julia kom skyndade vi oss iväg eftersom vi redan var ganska sena men sen kom vi i tid i allafall. Jag vet inte hur vi lyckades men det gjorde vi :) På morgonen hade vi drama och jag har varit hes i flera dagar nu, men trots det var jag tvungen att spela arg... (Nu är jag hesare än någonsin kan jag berätta :P) Sen hade vi rast, lite veckonytt (typ en tävling mellan A, B och C på vår skola, jag går i A som just nu leder :P) och sen hade vi lunch och sen idrott (jobbigaste passet på länge :P) sen hade jag piano :) Jag har Mamma mia i läxa :) Svår men rolig att spela :) Efter skolan cyklade jag och Julia hem till Julia och kollade lite på film, spelade ett spel och körde brev. Det var jätteroligt :) Sen cyklade jag hem när klockan var typ nio men på vägen hem trillade jag :( Jag slant med foten och nu har jag jätteont lite över vänster höft :( Jag kunde knapt få upp cyckeln som hamnat över mig och det var jättejobbigt! Jag kommer få ett gigantiskt blåmärke :P I morgon kl 11.00 blir det pianotips från Patrik Jablonski :) Han är typ en världskänd pianist :) Nej usch! Nu är jag trött efter en jobbig skolvecka! Ska lägga mig och läsa eller rita lite nu :)
God natt allihopa!

Berättelse

Jag tänker börja skriva en berättelse på bloggen :) Jag kommer hitta på men också ta delar ur mitt riktiga liv.
Jag börjar nu :P
Jag gick upp på rummet och smällde igen dörren så hårt jag kunde. Åter igen hade jag fått ett av dom där raseriutbrotten.
Jag satte igång datorn. Klockan var 10 över 9 och jag skulle snart sova för att orka upp till skolan nästa dag.
Det var torsdag vilket innebar att jag just kommit hem från dansen.
Jag stängde av datorn och drog om mig morgonrocken. Jag gick ner och duschade. Sen tog jag med mig en macka upp och la mig och läste en liten stund.
När jag släckt lampan tog det bara ett par minuter innan jag sov. Jag hade precis fått tillbaka min mobil som jag glömt på dansen veckan före och nu kunde jag äntligen ställa den på väckning :)
Bra början?
Bara så ni vet, för att det ska bli lättare att läsa kommer själva BERÄTTELSEN vara i fettext text och övrigt i vanlig text :) Eller ska jag göra tvärtom?
Och på tal om att sova... God natt!

Bokrecention

Utanför recentionen: Nu är jag hemma från ett jobbigt ridpass. Har precis duschat och ska ta lite varm oboy med vispgrädde och lägga mig i sängen med bästa boken. Ok, Twilght-böckerna är ju klart bäst, men denna är oxå bra :)
Boken: "Syskonen Boudelaires olycksaliga liv, det hotfulla hospitalet" heter boken. Den tycker jag ni ska läsa! Men då bör ni läsa hela serien. Första boken heter "Syskonen Boudelaires olycksaliga liv, en olustig början" Det finns 13 böcker i serien och jag är på bok 8 :)
Antal månar: Jag ger boken 5 månar + 2 månar eftersom det kan vara svårt att komma in i boken men när man väl börjat läsa kan man knappt sluta! Jag kommer börja använda månar när jag skriver recentioner :) 5 månar som högst plus upp till 3 pluspoäng om författaren är bra och om det finns något annat bra.
Moon-Mdf-2005.jpgMoon-Mdf-2005.jpgMoon-Mdf-2005.jpgMoon-Mdf-2005.jpgMoon-Mdf-2005.jpgMoon-Mdf-2005.jpg Dessa månarna kommer jag ge er för varje recention :)
Övrigt om boken: Sluta inte läsa den efter ett par sidor! Ge den 2 - 5 kapitel och du kommer ÄLSKA den! Om du inte vill riskera att köpa en dålig bok, gå till närmaste bibliotek! Låna den där!

Ännu ett roligt spel

Hehehe, här kommer ännu ett roligt spel :)
http://www.spela.se/spel_/Devilish-Hairdresser.html

Lite ledsen... :(

Men hallå! Vart tog alla besökare vägen? Nästan inga kvar alls ju! :( Varför har ni slutat läsa? Ni MÅSTE berätta! Om ni blir för få kanske jag rent ut av SLUTAR blogga! Snälla! Vad gör jag som är så fel?! Vad kan jag göra för att få tillbaka er?!
Snälla jag MÅSTE veta!
mvh Felicia

Roligt men lite töntigt spel :P

Hej!
Jag satt vid datorn och slöade lite, var inne på spela.se bland annat och där hittade jag ett spel! Lite töntigt men ganska roligt! Jag har blivit fast besluten att vinna alla priserna (har vunnit 2 av 3 så jag har 1 kvar :) och jag KAN inte sluta spela det!
Ni borde prova! Här finns spelet :)

Veckans bloggtop 10 igen

Hallå alla bloggare!!!

Varje söndag kommer jag att lägga upp en topplista med länkar till de 10 bästa, roligaste och mest intressanta bloggarna jag varit inne på under veckan.

Om du vill vara med, skriv en kommentar med länk till din blogg!
Glöm inte kika in på söndag för att se om just din blogg finns med på listan!

Varje vecka har man en ny chans att komma in på listan men sina nya inlägg.
Skriv en kommentar varje vecka så är du med samtidigt som du får gratis reklam för din blogg.

Blogga på!!! 

Ett annat sätt att få besökare är att bli medlem på länken nedan! Jätteenkelt och 100% gratis!
Själv får jag en stor del av alla mina besökare därifrån.
http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=twilighteclipse

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=twilighteclipse



Veckans bloggtop 10-listan

Nu är veckans blogtop 10 ännu en gång avgord. Är du med på listan?
Veckans bloggar är:
Så ser alltså veckans lista ut!
Hoppas att ni gillade den!
Jag kommer skriva nästa inlägg (om att ni ska gå med igen i nästa veckas tävling) i ett ANNAT inlägg. Snälla skriv inte att ni vill vara med i FEL inlägg för då kan jag ha svårt att hitta det och därmed kanske ni inte kommer med på listan! Snälla acceptera detta.

Kristen Stewart likadana skor som jag...?

För ett litet tag sedan gjorde jag en liten upptäckt. Jag upptäckte att självaste Kristen Stewart har likadana skor som jag! Jag skulle lägga upp en bild, men nu hittar jag den inte :( Nu tycker ni säkert att jag är en härmapa som går och köper likadana skor som Kristen Stewart, men till mitt försvar kan jag säga att jag inte visste att hon hade sådana när jag köpte dom! Det betyder att jag har bra skostil eller...?
Eftersom jag inte kunde hitta bilden på skorna så får ni se en panter i motvind istället. Eller, nej vänta! Det var ju bara Kristen under inspelningen av The Runaways.....
Nu blir det att gå o lägga sig under det varma täcket med en bra bok!
Natti natti!
Kram Felicia

PARTYTIME!

Hej!
I går var vi hemma hon mormor och morfar och hälsade på nu när dom just kommit hem från Thailand. Usch! Jag blir faktiskt lita avis! Eller lite och lite... Jag vill också bort från snön och åka till värmen och solen! Vill inte ni?
Nu blir det i allafall kalas hos min syssling Linn som fyller 6 år :) Jag har lovat att vara "lekledare" ;)
Har lockat håret och fixat i ordnig allt :) Önska mig lycka till!
Jag ska se om jag kan låna datorn hemma hos min syssling men jag kan inte lova att jag kan skriva där är jag rädd...
Jag har glömt min mobil på dansen och får tillbaka den först på torsdag... När jag får tillbaka den ska jag börja med att lägga ut dagens outfit på bloggen. Jag får skriva dagens outfit tills dess :) Men jag gör det senare, partyt börjar om 10 min så jag MÅSTE gå nu!
Bilden säger att jag ska på party!

Min nya jag-klarar-mig-inte-utan-sak!!!!!

Jag har hittat ett super-duper torrschampo som jag inte klarar mig utan! Klippotekets! En fin, rosa flaska som bara kostar 49 kr!! Jag vill inte tvätta håret varje dag eftersom det sliter så och när jag använder detta blir håret supersnyggt och fräscht!!
Testa!!! Du kommer inte att ångra dig!!!
Kram Felicia

Gammal goding... Baseball med Cullens

Okej, okej.... Detta är inget nytt precis men det var längesedan jag såg den och jag tycker denna scenen är GRYM och jag tycker låten Supermassive blackhole med Muse är GRYMT BRA!!!
Kolla o njut!!

Lika som bär...?

Ja, ibland kan det vara svårt att hålla reda på vem som är vem av alla kändisar.
Och det är kanske inte så konstigt.....
Se här!!!
Teresa Palmer Totally Looks Like Kristen Stewart
Dr. Cullen (Peter Facinelli) Totally Looks Like Tom Cruise (interview with a vampire)
Dakota Fanning Totally Looks Like Amanda Seyfried
Taylor Lautner Totally Looks Like Alpaca
Hey sourpuss, put on a smile, you're a millionaire and you can't even drink legally.   <br><br>Follow our galleries on Twitter <a href=
random spanish comic book totally looks like bella swan
Även i bokaffären kan det bli förvirande ibland.....
Se här:
Brave Girl Eating Book Cover Totally Looks Like Twilight Book Cover
FROSTBITTEN Totally Looks Like Twilight Saga Eclipse

HJÄLP!!!

GHAAA! SKRIVTORKA!!! Jag har absolut INGET att skriva om! Så jag tänkte be er om en liten tjänst. Om ni är ute och surfar lite, och sen helt plötsligt ser ni något som ni tycker hade passat på bloggen, mejla mig och berätta! Jag är inne i en period där jag inte hittar något alls som har med twilight att göra!
Snälla! HJÄLP MIG! Mejla om ALLT! Någon video? Lite kul information? ALLT funkar! Du når mig på [email protected] MEJLA NU!
Sen tänkte jag fråga er om jag ska börja skriva lite mer "privata" saker på bloggen såsom modetips, dagens outfit och liknande. NU HAR NI CHANSEN ATT TYCKA TILL! Om ingen tycker till så kommer jag börja lägga upp sådana saker så att det blir lite mer "aktivt" annat på bloggen. Så TYCK TILL i en kommentar och det blir som en röstning typ :P
Jag gör detta för att NI ska tycka att bloggen är så bra som möjligt! Sen undrar jag om det finns någon som skulle kunna göra en fin och passande header till bloggen :) Jag har fått vissa klagomål om att det inte finns någon header här :(

OTROLIGT fin bild!

Jag vet inte om jag har lagt upp denna bilden förut men den är OTROLIGT fin i alla fall!

Twilight-test

Hej!
I dag vaknade jag och satte på datorn och loggade in på msn. Du hittade jag detta: http://testadigsjalv.se.msn.com/noje/twilight/Test.aspx
Som är en länk till ett twilighttest! Jag gjorde testet och efter en "uppvärmningsrunda" klarade jag det med grönt lyse (innebär att jag klarade det meed typ mvg om man skulle översätta till betyg :P) Gör testet ni också! Mejla mig på [email protected] och säg vilket resultat du fick eller kanske räcker det med en liten kommentar...?
Usch! I morgon blir det skola efter några dagars sjukdom...
Kram Felicia

Veckans bloggtop 10

Hej!
Nu är veckans bloggtop 10 avgjord! Bloggarna står inte i någon särskild rangordning utan står bara som dom står ;)
Så ser alltstå veckans lista ut ;) Hope you like them :)
Hallå alla bloggare!!!

Varje söndag kommer jag att lägga upp en topplista med länkar till de 10 bästa, roligaste och mest intressanta bloggarna jag varit inne på under veckan.

Om du vill vara med, skriv en kommentar med länk till din blogg!
Glöm inte kika in på söndag för att se om just din blogg finns med på listan!

Varje vecka har man en ny chans att komma in på listan men sina nya inlägg.
Skriv en kommentar varje vecka så är du med samtidigt som du får gratis reklam för din blogg.

Blogga på!!! 



http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=twilighteclipse

Klicka på länken åvan om du vill ha ännu ett enkelt sätt att få besökare ;)


Twilightconverse


Ännu en "serie" med Kristen och Rob :) Hehehe, Tyckte dom var så roliga att göra ;)

robert pattinson cell phone walk and talk 06
Ey, kristen, I kväll bjuder jag på middag! Kommer du?
Ja, det är klart jag kommer! Det ska bli jättegott!
EN TIMME SENARE:

Middagsbordet ;)



Oj Rob! Va fint det ser ut!
Kul att du tycker det! (fråga INTE vad som hände med texten!)


*Host, host* Rob! VAD HADE DU I MATEN!!!????

EEEEE?


FÖRSÖKER DU MÖRDA MIG ELLER NÅT!!!???



Nej... Var det illa?




Erkänn! DU FÖRSÖKER MÖRDA MIG!




Kristen vaknar...



Hey, Rob! Jag hade en SJUK dröm!



Kan jag få fråga en sak innan du berättar?



Visst... Vad?


Skulle du vilja komma på middag hos mig i kvä...



AAAAA!!! NEJ! SNÄLLA! LÅT MIG VARA!
*Lägger på*

THE END

Vilken var roligast/bäst? Denna eller den förra?

Bloggtoppen vecka 10

Hallå alla bloggare!!!

Varje söndag kommer jag att lägga upp en topplista med länkar till de 10 bästa, roligaste och mest intressanta bloggarna jag varit inne på under veckan.

Om du vill vara med, skriv en kommentar med länk till din blogg!
Glöm inte kika in på söndag för att se om just din blogg finns med på listan!

Varje vecka har man en ny chans att komma in på listan men sina nya inlägg.
Skriv en kommentar varje vecka så är du med samtidigt som du får gratis reklam för din blogg.

Blogga på!!! 



http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=twilighteclipse


Jätteledsen

Hej!
Jag är jätteledsen men jag hinner verkligen inte skriva i dag... Men jag kommer hur som helst skriva så mycket jag bara kan i morgon ;)
Så ni får njuta av dessa bilderna  så länge :)
Rob, jag känner mig lite deppig idag....
Jasså, varför det??
Jag vill helst gömma mig!
Ehh, jag fattar fortfarande ingenting.....
Fattar du ingenting??? Jag har en BAD HAIR DAY!!!!
Photobucket
Hahaha, nu ser jag ju det!!! Ser ju skitkul ut!!!
SHUT UP, ROB!!!
Ooops, där sa jag lite för mycket....
Att jag aldrig lär mig hålla tyst...
Sådär!! Bättre nu??
Wehey!!! Snyyyggt!!

Bloggtoppen försenad - Denna gången av en annan anledning...

Hej!
Nu är bloggtoppen försenad - igen men denna gången därför att för få personer deltog. Endast 6 bloggar och det gick inte att skriva en topp 10 lista då. Men vill ni vara med i nästa veckas lista så kan ni altid anmäla er på nytt :)
Ett annat sätt att få fler besökare till sin blogg är genom att bli medlem R så prova det ;)
Jag är jätteledsen att bloggtoppen inte blir av denna veckan, men om du vill att bloggtoppen ska bli av nästa vecka så tipsa andra om bloggtoppen ;)
Många stora kramar från Felicia

Bild

Hinner inte skriva så mycket just nu, men jag letade upp en bild med massa olika symboler för Breaking Dawn :)

Wolfpack

Är du också förvirrad över vem av vargarna som är vem? Här är lösningen! ;)

UTFÖRSÄLJNING!

Nu är det utförsäljning av Twilightgrejer! Jag tycker du borde kolla in där :) Klicka HÄR för att komma till utförsäljningen!

Vampire Diaries VS twilight sagan

Vilka tycker Du vinner?

Bloggtop 10 tillbaka på bloggen :) YIPPI!!!

NU ÄR BLOGGTOP 10 TILLBAKA PÅ BLOGGEN! BLOGGTOP 10 TOG EN LITEN PAUS NÄR JAG INTE VAR SPECIELT AKTIV MEN NU ÄR DET TILLBAKA!



Hallå alla bloggare!!!

Varje söndag kommer jag att lägga upp en topplista med länkar till de 10 bästa, roligaste och mest intressanta bloggarna jag varit inne på under veckan.

Om du vill vara med, skriv en kommentar med länk till din blogg!
Glöm inte kika in på söndag för att se om just din blogg finns med på listan!

Varje vecka har man en ny chans att komma in på listan men sina nya inlägg.
Skriv en kommentar varje vecka så är du med samtidigt som du får gratis reklam för din blogg.

Blogga på!!! 



http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=twilighteclipse


Rob x3

Rob är nu på sin tredje gång som han har hamnat på omslaget till Vanity Fair.

Så coolt med en alligator och Rob i hatt är inte fel :)



Rob på omslaget av Vanity Fair

Förra veckan kom det bakom scenen-bilder från ett photoshoot med Robert Pattinson. Nu har de “officiella” bilderna från Vanity Fair-photoshootet släppts.

Rob pryder omslaget med hatt och en alligator. Vad tycker ni? :)

“This thing with everyone knowing you,” he says one day in Baton Rouge, where he’s filming the fourth and fifth installments in the Twilight saga, Breaking Dawn: Part I andPart II, “it’s weird, because people have this one-sided relationship where they look at your picture and feel they know you more than someone they actually know.” And, Pattinson adds, “I don’t really know myself that well.”

Själva artikeln innehållande intervjun och fler bilder har också kommit. Se dem genom att klicka på källänken nedan. Källa: lion_lamb @ LJ


Träffa den senaste "TWILIGHT" hunken

 

Malek sa till ET att han var förtjust om sin kommande roll i "The Twilight Saga:. Breaking Dawn, del 2" "Jag tror det kommer bli stort, säger Malek. "Det kommer att bli super spännande och jag är glad," Malek säger att anslöt sig till superstjärnans röster som inkluderar Robert Pattinson, Kristen Stewart och Taylor Lautner.

För Malek, som spelade i Tom Hanks-producerade "The Pacific", detta var hans första gång på Emmys och han var nöjd med HBO-projektet tilldelas en statyett för Bästa miniserie.


Bryce Dallas Howard (Victoria i Eclipse) och Anna Kendrick (Jessica) på fest





I förrgårkväll efter Oscarsgalan 2011 så var både Bryce Dallas Howard (Victoria i Eclipse) och Anna Kendrick (Jessica) på Vanity Fair’s efterfest. Båda såg helt fantastiska ut.. finns det någon dålig bild på dem egentligen? ;-)

Källa:http://twilightsaga.se

Mackenzie Foy

Kom hem för inte så länge sedan och är dödstrött efter en heldag i Växjö men jag kände att jag var tvungen att hitta på något till bloggen. Så därför letade jag upp en bild av Mackenzie Foy eller inte bild, men teckning eller nått... Fanart...
Här är den :) Tycker den är jättebra gjord! Vad tycker du?

RSS 2.0