Renovera

Ligger i sängen i det nya rummet och lyssnar på regnet som slår mot rutan och bilarna som ilar förbi utanför. Flyttade in alla mina möbler utom mina två bokhyllor, spegeln och sänglådorna. Har fått ny säng och vi kan inte hitta benen till den!!! Retfullt!!! Därför får sänglådorna stå på Olivias rum (mitt gamla) tills jag hittar benen till sängen. Höll på och grejsade på rummet i TIMMAR och det är jättemycket kvar!!! Herre Gud säger jag bara!!! Aja, sänghörnan är klar i alla fall. Mysig med ett rött täcke, röd kudde, vit kudde (hade inte två likadana örngott) sängen proppfull med gosedjur, en liten drömfångare över sängen och på nattugsbordet står en lampa och ett dagisfoto. Vid sängens fotända står en träfärgad byrå med en rosa lampa, låda som jag gjort i slöjden, någon liten cool glasgrej och masken som jag gjorde i Italien.
Rästen av rummet är en stor röra... Ska försöka fixa det i morgon:)
har försökt ladda upp bilder, men det funka inte... :(
Jag ser om det går senare!!!
Kramizz!!!


Breaking Dawn åldersgräns

Nu är det klart att Breaking Dawn part 1 kommer att vara från 15!
25 DAGAR KVAR NU!!!
JAG DÖR AV LÄNGTAN!!!!

Varning!

Varning, varning!!! Tornado påväg!!!

Skojade bara  jag ligger i min säng och skriver på min iphone, inte för att jag vet vad jag ska skriva men jag ville skriva något eftersom det inte har blivit något på ett tag 

Så god natt alihopa!!! Kramis!!!




Fin frisyr

Gjorde en frisyr på min kompis Elin :) blev ganska nöjd :)


Nämen, här är en ny bild till!!!

Men nu är det GOD NATT!!!
NATTI!!

Ännu en ny bild från Breaking Dawn


Ny bild från Breaking Dawn, jag har inte sett den innan....


Vill du fika med Robert Pattinson??

Om du försöker ta en fika med Robert Pattinson så får du nog snällt vänta ett tag....

Han är nämligen fullbokad under de närmsta månaderna med att göra reklam för Breaking Dawn över hela världen.

Från Paris till Belgien till London åker han kors och tvärs och här är hans schema:23-24 oktober – Paris

26 oktober – Belgien

28 oktober – STOCKHOLM!!! YIIIHAAA!!!!

14 november LA för premiären av Breaking Dawn

16 november London för den brittiska premiären av Breaking Dawn

 

 


Breaking Dawn världspremiär i Sverige/ Breaking Dawn world premiere in Sweden


Robert Pattinson och Ashley Greene kommer till Sverige

 

Skådespelarna Robert Pattinson och Ashley Greene besöker Stockholm den 28 oktober inför världspremiären av The Twilight Saga: Breaking Dawn – part 1.
Fredagen den 28 oktober besöker skådespelarna Robert Pattinson och Ashley Greene Stockholm inför Sverigepremiären av The Twilight Saga: Breaking Dawn – part 1. Robert Pattinson, som spelar Edward Cullen och Ashley Greene, som spelar Edwards syster Alice Cullen, har båda blivit några av världens största filmstjärnor efter succéerna med de tre tidigare filmerna i The Twilight-serien.
- Att skådespelarna från Twilight-filmerna återigen väljer Stockholm som en av anhalterna på sin promotionturné i Europa är resultatet av The Twilight Sagas framgångar i denna del av världen och det outsinliga engagemanget från den skandinaviska fanbasen. Vi är oerhört stolta och glada å fansens vägnar att dessa två världsstjärnor också har valt att komma till Stockholm, säger Pia Grünler, Distributionschef Nordisk Film.
I samband med presskonferensen i Stockholm kommer även denna gång ett Twilight Fan Event ordnas fredagen den 28 oktober på Hovet, där Robert Pattinson och Ashley Greene får möta sina Skandinaviska fans. Mer information om detta event släpps inom kort.
The Twilight Saga: Breaking Dawn – part 1 får världspremiär onsdagen den 16 november 2011.
Skådespelarna Robert Pattinson och Ashley Greene besöker Stockholm den 28 oktober inför världspremiären av The Twilight Saga: Breaking Dawn – part 1.Fredagen den 28 oktober besöker skådespelarna Robert Pattinson och Ashley Greene Stockholm inför Sverigepremiären av The Twilight Saga: Breaking Dawn – part 1. Robert Pattinson, som spelar Edward Cullen och Ashley Greene, som spelar Edwards syster Alice Cullen, har båda blivit några av världens största filmstjärnor efter succéerna med de tre tidigare filmerna i The Twilight-serien.- Att skådespelarna från Twilight-filmerna återigen väljer Stockholm som en av anhalterna på sin promotionturné i Europa är resultatet av The Twilight Sagas framgångar i denna del av världen och det outsinliga engagemanget från den skandinaviska fanbasen. Vi är oerhört stolta och glada å fansens vägnar att dessa två världsstjärnor också har valt att komma till Stockholm, säger Pia Grünler, Distributionschef Nordisk Film.I samband med presskonferensen i Stockholm kommer även denna gång ett Twilight Fan Event ordnas fredagen den 28 oktober på Hovet, där Robert Pattinson och Ashley Greene får möta sina Skandinaviska fans. Mer information om detta event släpps inom kort.The Twilight Saga: Breaking Dawn – part 1 får världspremiär onsdagen den 16 november 2011.

 

 

 


Sjukt sjuk

Usch! Min hals gör jätteont! Huvudet oxå! Hoppas inte att det är en halsfluss påväg! Så fort jag reser mig upp så gör det jätteont i mitt lilla huvud! Gud! Vad ska jag göra!? Jag ska ju åka skriskor i morgon! Ska jag bara skippa det eller!? Kan någon berätta vad jag ska göra!? *suck* mamma köper lite glass till mig. Hoppas att det hjälper lite iallafall. Ett paket med jordgubbsglass och ett paket med typ någon nöt/vanilj glass. Lyxglass av märket glassotto.
Trots att jag känner mig gättekraslig ville jag inte vara ensam hemma när familjen skulle äta middag hos mormor och morfar, så nu sitter jag här i bilen med mitt huvud och min hals. Förövrigt så känns mitt huvud som en stenbumling. Usch!!! Men efter att ha sminkat mig lite så såg jag iallafall lite fräsch ut.RSS 2.0